Detenido por presunta usurpación de identidad en Burrriana
  • Un home de 40 anys i veí de Vila-real que ja havia protagonitzat fets similars fa uns mesos

 

Agents de la Policia Local de Borriana, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, han detingut aquesta passada nit un home, N.A.A. de 40 anys i veí de Vila-real, com a presumpte responsable d'un delicte d'usurpació d'estat civil, en tractar de fer-se passar per una altra persona, presumiblement per tindre el permís de conduir suspès.

Els fets van succeir quan una patrulla de la Policia Local en tasques de vigilància i prevenció van observar un vehicle el conductor del qual es comportava de manera sospitosa, la qual cosa va cridar l'atenció dels agents. Quan van efectuar la identificació, el conductor va adduir que no portava documentació i que el vehicle era d'un conegut, i va facilitar unes dades d'identificació.

Els agents van procedir a realitzar les comprovacions oportunes, tant a través de la Guàrdia Civil com de la Policia Local de Vila-real, on deia que vivia. Fruit d'aquestes comprovacions, es va poder deduir que l'individu no era qui deia que era, sinó que les dades de filiació que facilitava corresponien a un veí de Vila-real.

En el transcurs de les investigacions es va constatar que aquesta persona, que es dedicava a la compra-venda de vehicles usats, ja havia protagonitzat fets similars fa uns mesos i, sobretot, que el seu permís de conduir havia perdut la vigència, sense haver superat el curs reglamentari necessari per a la recuperació. Aquest fet, presumiblement, era el que tractava d'ocultar en facilitar la identitat d'una altra persona que sí que tenia permís de conduir.

Atès que aquests fets podrien ser constitutius d'un delicte d'usurpació d'estat civil, els agents, juntament amb una dotació de la Guàrdia Civil, van procedir a la detenció del subjecte per a traslladar-lo al Lloc Principal de l'institut armat, on, prèvies les diligències d'investigació oportunes, serà posat a disposició judicial.