En aquest apartat podeu trobar la possibilitat de col·laborar en el procés participatiu que comencem en el marc de l'elaboració de l'I Pla d'Inclusió i Cohesió Social (PICS) de Borriana, un pla que iniciem des de l'àrea de Diversitat i Inclusió de l'Ajuntament de Borriana.

La finalitat d'aquest procés participatiu és, juntament amb les dades obtingudes en l'anàlisi quantitatiu, obtindre un diagnòstic de situació de la inclusió en el municipi. Gràcies a aquesta part qualitativa, podrem aportar al diagnòstic la visió de les persones i entitats implicades en la vida social, econòmica i cultural del municipi i amb coneixement de les problemàtiques que afronta però també d'aquelles persones anònimes que simplement desitgen aportar la seua opinió.

Respondre a aquesta enquesta no li suposarà més de deu minuts per àrea així que si decideix contribuir aportant la seua visió responent a alguna -o totes- de les enquestes disponibles, li estarem molt agraïdes per haver-nos dedicat el seu temps. La seua participació contribuirà segur al fet que entre totes i tots aconseguim una Borriana més inclusiva on sentir-se partícip siga com siga la nostra realitat.