- Divendres que ve 10 de març i diumenge 12 representarà una comèdia que ja ha omplit teatres

- Les entrades ja es poden adquirir en <entradesborriana.com>


El pròxim cap de setmana de divendres 10 i diumenge 12 de març, abans que comence la setmana de les festes falleres de Borriana, el Teatre Payà acollirà la comèdia teatral Infieles amb la companyia local Amb fi.teatre.

Després d’oferir l'abril passat la seua despedida del musical Waterloo que tancava una gira molt aclamada per la província, aquesta vegada acosten al públic la seua comèdia Infieles que ve d’omplir quasi el Teatre Mònaco d'Onda i deixar a tot el públic molt content del resultat.

Amb un elenc expert fent obres de renom i de diferents pobles de la zona: Marc Guinot, Ainhoa Herrera, Laura Casanova, Paloma Cano, Ana Montagut, Fernando Redondo, Santi Alcalá, Christian Martínez i Begoña Sánchez, que donen vida a 9 personatges que aconseguiran fer riure el públic assistent durant hora i mitja.

Infieles és una comèdia fresca de 90 minuts en què 9 personatges es voran embolicats en una voràgine d'equívocs i malentesos que els portaran a trobar-se en situacions estressants amb el somriure com a principal protagonista. Seran capaços de delectar el respectable i mantindre la tensió de no ser descoberts els uns pels altres en les seues infidelitats.

Les entrades per a l'espectacle teatral Infieles, per al pròxim divendres 10 i diumenge 12 de març ja es poden adquirir en <entradesborriana.com>.