- Els dos musicals es representaran el cap de setmana del 31 de març al 2 d'abril, abans de Pasqua

- Les entrades es poden adquirir des d’avui en la web <entradesborriana.com>


El Teatre Payà de Borriana acollirà les primeres cites d'enguany en terres valencianes de dos musicals que han omplit les sales dels teatres en la Gran Via de Madrid. El musical Tadeo Jones, encara en cartell en l'actualitat, eixirà de gira i Borriana serà una de les primeres parades, de la mateixa manera que ho farà el musical dels 80 i 90.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que “serà una gran oportunitat tindre un musical d'aquestes característiques a Borriana, i per al públic familiar”. Per part seua, la regidora de Joventut, Lluïsa Monferrer, ha explicat que “és una aposta per al públic infantil de la ciutat abans de començar les vacances de Pasqua”.

Les entrades ja es poden adquirir en la web <entradesborriana.com>. També es poden comprar de forma presencial en Buraudio (l'Escorredor, 58) el dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, i en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

El musical Tadeo Jones

El diumenge 2 d'abril a les 18h, l'escenari del Teatre Payà acollirà el musical Tadeo Jones, La Tabla Esmeralda. El personatge d'animació espanyol més conegut de la història i més taquiller en el cinema ha arribat als teatres amb una gran música, amb els personatges de carn i os, veus en directe i una acurada posada en escena per a convertir-se en el musical familiar més important del panorama nacional. El musical es va estrenar al desembre passat, i encara no ha eixit de gira per tot l'Estat, raó per la qual Borriana serà una de les primeres cites.

Tadeo Jones, Sara, la mòmia, Ramona, Victoria Moon i molts més personatges de la pel·lícula estaran damunt de l'escenari de la capital de la Plana Baixa. Una aventura amb temes musicals originals que s'uneixen als de la pel·lícula amb impressionants veus en directe i una posada en escena totalment innovadora a través d'un vídeo mapping.

El musical 80 i 90

Per al públic adult arriba el musical dels 80 i 90. El 31 de març a les 22.30h, arriba el musical original d'una època única en què el públic compartirà l'experiència dels personatges, cantant, ballant i sent còmplices de cadascun d'ells. El millor pop espanyol dels 80 i 90 es mescla amb èxits internacionals i amb les millors cançons de l'estiu que van marcar la joventut de moltes persones.

El musical que es va estrenar a Madrid, el primer en el seu gènere, compleix una altra temporada en la capital i, passant per la Gran Via, arriba ara a Borriana. En l'espectacle es canten amb veu en directe cançons dels més variats estils dels anys 80 i 90 en una comèdia molt divertida. Danza Invisible, Seguridad Social, Mecano, Celtas Cortos, Alaska i molts temes més eixiran en un musical que ha omplit les sales en totes les actuacions. La inauguració d'un bar és l'excusa perfecta per a organitzar el retrobament dels amics de l'institut que van acabar els estudis fa 25 anys, i van començar junts allà pels anys 90.