campaña comerç COVID 19 #estaremoberts
Campaña de promoción del comercio local #estaremosabiertos

La regidora de comerç, Sara Molina, ha anunciat el llançament de la campanya de conscienciació #estaremoberts, tal com ja va avançar dilluns passat, impulsada pel consistori i la Federació de Comerç de Borriana, amb la finalitat de sensibilitzar la ciutadania dels avantatges i beneficis “d’apostar per comprar a Borriana i adquirir en el comerç local qualsevol producte que necessitem”.

Segons ha explicat la regidora de Comerç, la campanya de conscienciació és una de les iniciatives emmarcades en el pla municipal de mesures per a ajudar a potenciar el comerç local una vegada s'inicie el desconfinament, i com a conseqüència de “l’incessant treball previ realitzat conjuntament amb la Federació de Comerç per a aconseguir accions eficaces davant de la crisi sanitària, social i econòmica provocada per la pandèmia Covid19”.

Aquesta campanya, ha indicat, “anirà evolucionant i tindrà continuïtat per a sensibilitzar els ciutadans sobre la necessitat de confiar en el comerç local”. En la campanya es destaca el concepte que tornaran a obrir, #estaremoberts, i es posa l'accent en les circumstàncies per les quals els comerços han estat tancats, “ho han fet pel nostre bé, per vetlar per la salut dels nostres veïns i veïnes, i és el moment que la ciutadania els corresponga".

Per això, ha especificat Molina, la campanya consisteix en diverses imatges de comerços de diferents sectors acompanyades per un text en el qual es transmet que el comerç “ha tancat pels seus clients i interpel·la al fet que ara és la clientela la que ha de fer alguna cosa, i pot fer molt, pel comerç local, el comerç de proximitat”.

Aquestes iconografies i els relats constitueixen una primera fase de la campanya i la responsable de l'àrea ha sol·licitat “la major difusió perquè arribe per mitjans digitals a tota la ciutadania”.