Acreditaciones para aparcamientos para residentes en el Arenal Sound 2022  en

 

  • - A partir d'aquest dimecres 22 de juny

  • - Els veïns i veïnes amb dret a les acreditacions poden sol·licitar-les tant en la Prefectura de Policia en el cas del Grau i la Malva-rosa com en la Tinència d'Alcaldia en la zona del Port


Amb l'objectiu d'avançar al màxim els preparatius i la logística necessària per al normal desenvolupament del festival Arenal Sound 2022 que se celebrarà del 2 al 7 d'agost, la regidoria de Seguretat i Policia Local ha informat que, des d'aquest dimecres 22 de juny, els veïns i veïnes de la zona del Grau i la Malva-rosa i del Port de Borriana poden començar a sol·licitar les autoritzacions per a la utilització de les diferents zones d’aparcament que l'Ajuntament tornarà a habilitar durant la celebració del festival.

Segons han informat des del departament policial, des d'aquesta mateixa setmana i fins al 27 de juliol es poden sol·licitar i arreplegar les autoritzacions de manera presencial en la Prefectura de Policia Local de Borriana, situada en l'avinguda del Setze de Juliol, i en horari d'11h a 14h per al Grau Malva-rosa i en la Tinència d'Alcaldia del Port per a la zona del Port. Com en anys anteriors seran dos vehicles per cada domicili els que puguen incloure's dins de l'autorització d'aparcament.

La zona d'aparcaments destinada exclusivament als veïns del Port s'habilitarà al llarg de l'avinguda dels Descobridors, en les proximitats del Club de Tenis. L'accés per a l'entrada dels vehicles es realitzarà pel carrer Rosa dels Vents i la capacitat de l'aparcament serà aproximadament per a 300 vehicles, l'àrea d'influència va des de la carretera del Port cap al sud.

Mentre que l'avinguda de la Constitució és la zona d'aparcament destinada exclusivament als veïns del Grau i la Malva-rosa, l'àrea d'influència de la qual inclou la carretera del Grau del número 1 al 45, només imparells, l'avinguda de la Mediterrània del número 104 (carrer de Tales) al 175 (Grau) i l’avinguda Canyada Blanch (de la carretera del Grau al carrer de Tales).

Si és la primera volta que se sol·licita l'acreditació d'estacionament, s'ha d'aportar un document que acredite la residència en la zona d'influència, que pot ser un rebut d'aigua, llum, telèfon, contracte de lloguer o un altre. Cas que l'hagueren sol·licitat en anys anteriors, tan sols hauran de renovar el permís i no hauran d'aportar cap documentació addicional si no hi ha canvis de domicili o del mateix vehicle.

Per a estacionaments per al veïnat de l'àrea d'influència del Grau i la Malva-rosa, la recollida de les acreditacions poden ser personalment en la central de policia o per correu electrònic, prèvia comprovació que figuren en el registre telefonant al 964 51 33 11. Per als estacionaments del Port a la Tinència d'Alcaldia.

L'alcaldessa de Borriana i regidora de Seguretat, Maria Josep Safont, ha manifestat que “intentem anticipar al màxim les gestions i treballs per a la coordinació del trànsit rodat i dels aparcaments durant els dies de celebració del festival”, raó per la qual ha fet una crida perquè aquelles persones amb domicili en les zones del Grau i del Port sol·liciten i arrepleguen les seues acreditacions.

Safont ha assegurat que “la nostra intenció és millorar cada any l'atenció als veïns i les veïnes, minimitzar al màxim les possibles molèsties derivades del macrofestival a la ciutadania i evitar la sobrecàrrega de treball que es produeix els dies previs al festival, i mentre dura la celebració”, i ha agraït el treball tant de la Policia Local com dels funcionaris de l'Ajuntament, “fent tan àgil la tramitació de les acreditacions.