Distinción de la Generalitat para el intendente de la Policía Local de Borriana, Raúl Amat
El Intendente de la Policía LOcal de Burriana condecoración de Plata de la GeneralitatRaul Amat
  • - L'Alcaldessa de Borriana i regidora de Seguretat, Maria Josep Safont, ha volgut estar present en l'acte celebrat a València

 

L'intendent de la Policia Local de Borriana, Raúl Amat, ha rebut aquest matí la Condecoració de Plata de la Generalitat Valenciana, per la seua trajectòria professional, en l'acte de lliurament de distincions celebrat avui en el Monestir de Sant Miquel dels Reis de València, on l'alcaldessa i màxima responsable de seguretat de la corporació, Maria Josep Safont, al costat del comissari cap, Francisco Javier Catalán, han volgut acompanyar-lo i han sigut les primeres persones a donar-li l'enhorabona per tan significativa distinció.

L'acte amb el qual s'ha celebrat el Dia de la Unitat de la Policia Nacional Adscrita a la Comunitat Valenciana (Policia de la Generalitat) presidit pel president de la Generalitat, Ximo Puig, s'han fet lliurament de medalles, diplomes i distincions a policies i professionals que han sobreeixit en el compliment de la seua labor.

L'alcaldessa de Borriana i el comissari cap han mostrat la seua satisfacció davant el reconeixement a l'intendent, perquè posa en valor “el treball policial moltes vegades invisible, i a més posa rostre a persones com Raúl Amat que han destacat per la seua dedicació, la trajectòria i la gran labor professional”.

Així mateix han recordat que fa a penes una setmana eren dos policies locals de Borriana els que rebien una Felicitació Pública per part de la Generalitat Valenciana per la seua actuació en la detenció d'un individu implicat en nombrosos robatoris ocorreguts a la ciutat. Avui ha sigut el torn de l'intendent de la Policia Local, Raúl Amat, per la seua trajectòria professional.

A través d'aquesta condecoració, han destacat Safont i Català, s'ha reconegut la seua labor, i s’ha posat de manifest “la seua excel·lent trajectòria professional, l’especial dedicació i la col·laboració amb la Unitat Adscrita”.

Per part seua, l'intendent Amat ha volgut agrair a la Policia de la Generalitat així com a les autoritats el reconeixement, i ha mostrat el seu desig de compartir la condecoració amb la resta de la plantilla policial, amb la qual treballa diàriament.

L'intendent Amat va iniciar la seua trajectòria professional en la Policia Local de Castelló l'any 2001. Poc després ingressaria en la Policia Local de Vila-real, on va romandre com a oficial fins a l'any 2011, any en què es va traslladar a la Policia Local de Borriana, exercint des d’aleshores, ininterrompudament, la subdirecció del Cos, i és el responsable dels serveis operatius d'aquest cos policial, i està en contacte permanent operativament amb les forces i cossos de seguretat que intervenen en la localitat, entre els quals es troba la Policia de la Generalitat.

A l'acte de lliurament de les condecoracions han assistit també la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, el Secretari Autonòmic d'Emergències, José María Ángel, així com altres Autoritats civils i militars. En el mateix acte s'han condecorat a altres membres de les forces i cossos de seguretat, així com a integrants de la Policia de la Generalitat.