- Diumenge que ve 21 de maig amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament


L'Agrupació Filharmònica Borrianenca presenta al Teatre Payà el tradicional concert en homenatge als socis. Es realitzarà diumenge que ve, 21 de maig, a les 19 h, amb entrada gratuïta fins a completar l'aforament.

Així, la Banda Simfònica serà l'encarregada del concert d'aquest diumenge, sota la batuta de la seua directora, Norma Comes Vidal. Algunes de les obres que interpretarà la Banda Simfònica són La gran fantasía española de Ricardo Villa, La forza del destino de Giuseppe Verdi i Cançons de Mare de Rafael Talens.

L'Agrupació Filharmònica Borrianenca, que ja té més de 100 anys d'història, compta amb tres seccions més: la Banda Jove, l'Orquestra Simfònica i l'Orquestra Jove. En total, més d'un centenar de músics es formen i es desenvolupen gràcies a l'associació.

Des de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca conviden a tota la ciutadania de Borriana a “gaudir d'aquest concert que és una celebració de la nostra tradició musical, i una oportunitat d'agrair als socis el seu suport, que ha fet possibles els més de cent anys d'història”. “Esperem que continue amb tanta força com fins ara per molts més anys”, han afegit.