- L'organització ha anunciat hui els horaris i la programació completa amb els artistes Maria Rodés & La Estrella de David, Baiuca AV Show, Judeline, Cabiria o Lorena Álvarez


L'organització del festival emac. ha anunciat els horaris de les diferents activitats, concerts i sessions de Djs que es podran trobar a Borriana en la vuitena edició d'aquest festival amb un cartell més heterogeni i arriscat quant a propostes.

El festival tindrà lloc el cap de setmana del 10 al 12 de febrer al CMC la Mercè com a centre de totes les activitats d'aquest esdeveniment cultural multidisciplinari, que conjumina les millors propostes de música avançada amb l'art jove i contemporani.

Els concerts es concentraran durant la jornada del dissabte en l'escenari emac. (jardí arqueològic), i divendres i diumenge en l’escenari Amfiteatre (a l'interior del claustre). emac.2023 comptarà en la seua jornada inaugural amb els concerts de Baiuca AV Show, Andreh & Manuela, Marina Herlop i Nadia Sheikh en l’amfiteatre.

Tornaran les vermut sessions que tan bona acollida han tingut en anteriors edicions, amb una bona col·lecció de Djs enfocats a la pista de ball. En aquesta ocasió emmarcats dins de l’emac.bar.

La jornada maratoniana de dissabte començarà al jardí arqueològic de la mà d'Eterna Joventut i El Buen Hijo. Seguint amb els xous de Ghouljaboy, Valverdina, Cabiria, Ruiseñora i OBAL. Amb el fi de festa capitanejat per Los Dominguito Club, amb les sessions de Gazzi, Brava dj i Los Dominguito dj set.

El diumenge arrancarà en l’emac.bar amb el concert de La Culpa, per a continuar ja a l’escenari amfiteatre en horari de vesprada amb Manola, Lorena Álvarez i els seus rondaires, Judeline i el colofó final amb Maria Rodés i La Estrella de David.

Per part seua, l'edil de Cultura, Vicent Granel, ha agraït a l'organització l'esforç que es realitza per a dur a terme un festival d'aquestes característiques en la localitat de Borriana, i la progressió que ha pres en cadascuna de les edicions.

 

emac.art 2023

A més de la part musical, l’emac.2023 contindrà la part plàstica, que comptarà amb 16 propostes de joves artistes locals i d'altres ciutats del territori valencià. Joventut i avantguarda també presents en l’emac.art 2023 amb la presència d'il·lustradors com: Dakota Hernández, Diego Castan, Guinda, Artichoke i Maleïda Taca.

La pintura tindrà una àmplia representació amb Studio Munxin, Lewis Mason, Amparo Saera, Lola Bonet i Palop i Sergio Cerisuelo. La fotografia estarà representada per Salvador Lorente Garcia i Andrea.

Una exposició especial d'Elías Taño ocuparà un dels corredors del CMC la Mercè, a més l'artista realitzarà un taller i farà una intervenció artística durant l’emac.2023. La ceràmica serà present amb l'exposició d’Hula Ceràmica i també trobarem la joieria d’Ino Grau i Raquel Mor.

L'horari per a poder visitar la fira d'artistes serà divendres 10 de 17h a 21h; dissabte 11 d’11h a 14h i de 17h a 21h, i diumenge 12 d’11h a 14h i de 17h a 21h.