Xavi Castillo presenta en Burriana su espectáculo  30 anys fent el moniato
  • - Una de les primeres cites culturals a Borriana del 2023, el dissabte 14 de gener en les 20.30h al Teatre Payà

  • - Les entrades ja estan a la venda, a 5 euros en plateja i 4 euros en l’amfiteatre, en la web <www.entradesborriana.com>

  • - De manera presencial es poden adquirir a Buraudio (l’Escorredor, 58), el dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h.


Una de les primeres cites culturals a Borriana per a 2023 serà la presència de Xavi Castillo al Teatre Payà, tot i que aquesta vegada serà per a repassar-ne la trajectòria de 30 anys sobre escenaris, places i carrers.

No és la primera vegada que Xavi Castillo actua a Borriana. L'actor, autor i director de la companyia teatral Pot de Plom, té una gran quantitat de seguidors en la capital de la Plana Baixa, fans del seu humor foll i descarat que no deixa a ningú indiferent.

En aquesta ocasió presentarà 30 anys fent el moniato, un espectacle en què commemora 30 anys de carrera amb una recopilació dels moments més celebrats, i ho farà al Teatre Payà el dissabte 14 de gener en les 20.30h.

Des dels primers monòlegs en el pub l’Escenari d’Alcoi, fins a l'últim Ionquis dels diners, han passat 30 anys de trajectòria durant els quals han creat, damunt de l'escenari, gran quantitat d’esquetxos i personatges que han arribat a ser clàssics de la companyia, com són “El càsting del seminarista”, “Jordiet”, “Maribel, la pescatera de Mercadona”, o “el capità moro d’Alcoi” i la seua frase “Això ho pague jo!’.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que aquesta vegada “tindrem l'oportunitat de recuperar-los i tornar a riure com sempre”, i ha apuntat que Xavi Castillo “ha estat present en moltes programacions culturals a Borriana, i és un bon moment per a conèixer tots els personatges que ha fet i que molts coneixem”.

D'altra banda, Granel ha anunciat que molt prompte es donarà a conèixer la programació completa del primer trimestre, que arriba amb espectacles de gran qualitat, a més de cites ja tradicionals en el calendari de Borriana i convida a tots els ciutadans i ciutadanes a gaudir de les activitats que s'estan preparant per al nou any cultural.

Les entrades ja estan a la venda a un preu de 5 euros en platea i 4 euros en l’amfiteatre en el web <www.entradesborriana.com>. De manera presencial es poden adquirir en Buraudio, carrer l'Escorredor 58, el dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h. I també en les taquilles del Teatre Payà una hora abans de l'espectacle.