- Un espectacle perquè tota la família puga gaudir durant les vacances de Nadal

- Les entrades, a un preu de 5 euros en platea i 4 euros en amfiteatre amb els descomptes pertinents, es poden adquirir en la plataforma de venda d'entrades <www.entradesborriana.com>

- La venda presencial per a tots els espectacles és en Buraudio (l’Escorredor, 58) dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, i en les taquilles del teatre una hora abans de cada funció o espectacle


Demà dijous 29 de desembre, a les 18 hores, arriba al Teatre Payà de Borriana un espectacle perquè tota la família puga gaudir junta durant les vacances de Nadal.

Es tracta de l'obra Perdidos entre dinosaurios de Dinos Teatro, una aventura fantàstica amb dinosaures que pareixen vius i que arriba a Borriana després d'haver estat en la Gran Via de Madrid.

Les regidories de Cultura i de Joventut s'han aliat per a dur fins a Borriana un espectacle en què els protagonistes de l'obra de teatre hauran d'interactuar amb dinosaures que semblen reals.

Protagonitzada per Sara, una jove intrèpida i amant de la naturalesa, que és propietària d'un vaixell amb què es guanya la vida passejant turistes. Una gran tempesta farà que Sara perda el control de la nau i anirà a parar a una illa perduda on viurà aventures increïbles, ja que l'illa està habitada per dinosaures.

L’acompanyaran en les peripècies son pare, Thomas, i el ‘suposadament’ guia expert Indalecio Jones, Indio per als amics. Una oportunitat única per a poder viure un espectacle d'aquest nivell en la ciutat de Borriana i, a més, amb la possibilitat de vore els dinosaures dins del mateix teatre en el municipi de la Plana.

Les entrades, a un preu de 5 euros en platea i 4 euros en amfiteatre amb els descomptes pertinents, es poden adquirir en la plataforma de venda d'entrades <www.entradesborriana.com>.

La venda presencial per a tots els espectacles es fa a Buraudio (l’Escorredor, 58) dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, i en les taquilles del teatre una hora abans de cada funció o espectacle.