- Els concerts seran hui dijous 22 a les 20h, demà divendres 23 a les 20h i el dilluns 26 a les 19h, respectivament

- Tots els concerts d'aquest cicle són gratuïts, amb entrada lliure fins a completar l’aforament


Borriana posarà el punt i final a la programació cultural de l'any amb la música com a protagonista. Les seccions d'orquestra i la banda simfònica de l'Agrupació Filharmònica de Borriana d'una banda, i la Coral Borrianenca, per una altra, seran les encarregades de posar la música en els últims dies del 2022.

En primer lloc, serà hui dijous 22 de desembre a les 20h, al Teatre Payà, el moment en què l'Orquestra i l'Orquestra Jove de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca pujaran a l'escenari del teatre per a celebrar les dates nadalenques, sota la direcció de Víctor Yusà i Pedro Gilabert, respectivament. A més, serà una ocasió especial, ja que estrenaran una nova obra del borrianenc David Hidalgo Boix, sota el títol Storm.

D'altra banda, demà divendres 23 a les 20h, i també al Teatre Payà, serà el torn de l'actuació de la Banda Simfònica de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca, dirigida per Norma Comes. Sota el títol Entre Segles, la banda presentarà un concert en què es mostrarà la diferència entre les músiques que han sigut més representatives per a les agrupacions musicals valencianes en l'actualitat, com una eina de perfeccionament en què el repertori per a banda s'ha ampliat i avui ha guanyat un espai molt important. Una oportunitat per a vore un concert de contrastos amb la música com a protagonista.

Després de la pausa dels dies 24 i 25, la programació musical s’acabarà amb el concert de la Coral Borrianenca, una formació en actiu des de 1984. El dia 26 de desembre a les 19h, la Coral Borrianenca oferirà el Concert de Nadal a l'ermita de Sant Blai de Borriana. El concert constarà d'una primera part de cançons de Nadal i un interludi en què es presentarà el II Concurs de Composició de Música Coral en Valencià de Borriana i s'interpretarà l'obra guanyadora de 2022. En la segona part s'interpretaran la Ensalada de Mateu Fletxa "el Vell" "La viuda" en versió per a cor, solistes i ensemble instrumental amb instruments d'època.

Tots els concerts d'aquest cicle són gratuïts, amb entrada lliure fins a completar l’aforament. Tota la programació es pot consultar en el web <www.entradesborriana.com>.