- Tots els concerts que ofereixen les diferents agrupacions musicals de la ciutat són gratuïts, amb entrada lliure fins a completar l’aforament

- Es pot consultar tota la programació en la web <www.entradesborriana.com>


La programació cultural de Nadal arranca aquest cap de setmana a Borriana amb la inauguració del Betlem de Sant Blai i els concerts que ofereixen les diferents agrupacions musicals de la ciutat.

Aquesta vesprada, a les 18 hores, se celebrarà la inauguració del Betlem de Sant Blai, que tindrà lloc a l'Església de Sant Blai i, a continuació, serà el moment de l'actuació del grup del Centre Aragonès, que posarà la nota musical per al Betlem.

El diumenge 18 es disposarà de dos oportunitats per a gaudir de la bona música. Al matí, a les 12 h, a l'Església de la Mercè, actuarà el Cor Carnevale amb un programa molt nadalenc per a animar el matí. De vesprada, a les 19h en el Teatre Payà, serà el moment del concert de la Banda Jove de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca sota la direcció de Norma Comes Vidal.

El concert comptarà amb peces per a banda i, aquesta vegada, amb solistes que demostraran el seu alt nivell artístic. A més, l'Agrupació ha preparat alguna de les obres amb acompanyament d'escenografia i teatre. Per a finalitzar, també se sumaran al concert les veus joves del Cor del Conservatori Abel Mus de Borriana, amb dos peces.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha animat la ciutadania que participen de les activitats programades, per a “fer costat a totes aquestes Associacions i a les persones que en formen part i que, durant tot l'any, treballen de manera desinteressada per la música”.

Tots els concerts d'aquest cicle són gratuïts, amb entrada lliure fins a completar l’aforament. Tota la programació cultural es pot consultar en la web <www.entradesborriana.com>.