Vuelve por Navidad 2022 la exposición Universo Playmobil
  • - Les persones assistents a la mostra podran participar en el sorteig d'una gran “mansió” de Playmobil

  • - L'exposició es podrà visitar fins al dia 5 de gener, i constarà de dotze diorames que s'instal·laran a la sala d'exposicions del CMC la Mercè


Per fi arriba el moment d'obrir les portes d'Univers Playmobil, una exposició que la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana organitza amb la col·laboració de l'Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil, AES Click. La mostra s'inaugurarà demà divendres 9 de desembre a les 18h, al CMC la Mercè, amb l'assistència de l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i del regidor de Cultura, Vicent Granel,

L'exposició que es podrà visitar fins al dia 5 de gener, constarà de dotze diorames que s'instal·laran a la sala d'exposicions del CMC la Mercè i un betlem que es podrà visitar durant totes les festes, ja que s'exposarà al costat de la vidriera de l'entrada i serà visible des de l'exterior.

En total, més de 40.000 peces, que inclouen més de 10.000 clics, un desplegament de fantasia i humor que fascina grans i xicotets i que converteix aquesta mostra en la més gran de la província.

Vicent Granel ha convidat els veïns i veïnes de Borriana, i també de les poblacions de les comarques de Castelló, a acostar-se a veure l'exposició “més important de Playmobil”, i aquest cap de setmana, a més, “xalar del Mercat de Col·leccionistes de Playmobil, on es podrà aconseguir qualsevol peça desitjada de la col·lecció Playmobil”.

I és que, en Univers Playmobil no sols es podrà visitar l'exposició, a més, es comptarà amb altres activitats complementàries. D'una banda, el mercadet de col·leccionistes que s'instal·larà en el CMC la Mercè el dia 9 de desembre de 17h a 20.30h i continuarà obert els dies 10 i 11 de 10h a 13.30h i de 17h a 20.30h en el mateix centre.

D'altra banda, i com a novetat enguany, també hi haurà projeccions de pel·lícules de Playmobil, que es podran vore de manera continuada al corredor del claustre. A més, l'AES Click, amb la col·laboració de Todotoy farà un sorteig d'una Mansió Victoriana de Playmobil. Per a participar en el sorteig, s'ha de fotografiar l'escena favorita de l'exposició i després pujar-la a Instagram, etiquetant a Aesclick i Todotoy.

Aquesta és la tercera vegada que arriba a Borriana aquest desplegament de clics tan impressionant que ha atret una gran afluència de visitants de Borriana, de la mateixa província de Castelló i, fins i tot, de veïns d’altres llocs de l'Estat.

Granel s'ha mostrat molt satisfet per la gran acollida que té i que va en augment any rere any. A més, la Regidoria de Cultura ha repartit 4.000 plantilles Playmobil per a acolorir en els col·legis de Borriana, perquè cap xiquet i xiqueta no es quede sense participar d'aquest fantàstic univers.

AES Click, l'Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil és la responsable del muntatge de l'exposició, que està comissariada pel borrianenc Francisco Guerola, vocal de l'associació a la província de Castelló. És una associació sense ànim de lucre i el seu objectiu no és cap altre més que divulgar aquest joguet que ha esdevingut mític per a tantes persones i ara és vincle d'unió entre generacions. És per això que tots els beneficis que obté de les activitats estan destinats a associacions benèfiques relacionades amb problemàtiques infantils.