Concierto solidario a beneficio de la Asamblea Local de Cruz Roja Burriana
  • Les composicions d'alguns dels musicals més famosos sonaran el dia 16 a Borriana

  • Organitzat per l'Ajuntament de Borriana, el donatiu solidari serà de 3 euros i també hi haurà disponible una fila zero


L'Associació Cultural Banda UJI oferirà un concert solidari molt especial a benefici de l'Assemblea Local de Creu Roja dijous que ve dia 16 de desembre a les 20h al Teatre Payà, organitzat per l'Ajuntament de Borriana. El donatiu solidari serà de 3 euros i també hi haurà disponible una fila zero.

Enguany, la jove agrupació ha optat per a oferir al públic una compilació d'obres d'alguns dels més famosos musicals acompanyades de les veus de Mayo (finalista del programa de Duelo de Voces) i Sabrina (cantant d'orquestra). A més, el concert estarà acompanyat d'imatges i amb una presentació en veu en off, entre altres sorpreses.

Melodies de musicals tan coneguts com Abba, Grease o el Fantasma de l'òpera que sonaran el dia 16 a Borriana sota la direcció de David Gilabert Durant, director substitut de la formació universitària, i amb l'acompanyament de les magnífiques veus dels cantants de la Banda i amb les imatges de fons, tot conformant un concert molt especial.

L'Associació Cultural Banda UJI continua així amb la seua labor d'acostar la música als estudiants i a tota la població, amb el seu compromís cultural una vegada més en aquest acte organitzat des del primer moment tenint en compte totes les mesures anticovid estipulades per les autoritats competents.

A més de ser per a l'entitat el primer concert que realitzen amb entrada solidària, que anirà a fons per a accions de caràcter social de la Creu Roja de Borriana, les quals repercutiran després en programes socials dirigits a persones amb exclusió social,i programes d'ajuda a persones majors del municipi, entre d’altres.

Les entrades per a assistir al concert benèfic i per a la fila zero estan disponibles en Creu Roja Borriana avui dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9h a 14h i dimarts i dijous de 16h a 19h. També en tenen a l'oficina de Cooperació Desenvolupament i Solidaritat de l’UJI, de dilluns a divendres de 9h a 14h. Per a sol·licitar entrades fora d'horari, cal enviar un Whatssap al 620 091 267. La venda en taquilla serà a partir de les 19 hores.