El ‘Universo Playmobil’ vuelve a Burriana por Navidad 2021
  • L’Univers Playmobil torna a Borriana per Nadal amb l'exposició més gran en la història de la província de Castelló

  • Més de 8.000 figures i més de 50.000 peces de Clicks de Playmobil en els escenaris creats en cadascun dels 9 diorames

  • La mostra pot ser visitada des d'aquesta vesprada i fins al 5 de gener en el CMC la Mercè, cada dia en horari de 17h a 20h


Amb més de 8.000 figures i més de 50.000 peces de Clicks de Playmobil, el Centre Municipal de Cultura la Mercè de Borriana acull de nou l'exposició Univers Playmobil més important organitzada per l'Ajuntament de Borriana, que és la mostra més gran en la història de la província de Castelló i una de les més grans de la Comunitat Valenciana. La mostra que s'inaugura aquesta vesprada estarà oberta fins al pròxim 5 de gener.

Col·leccionistes i aficionats de playmobil estan d'enhorabona perquè la Regidoria de Cultura, amb la col·laboració de l'Associació Espanyola de col·leccionistes de Playmobil 'Aesclick', ha organitzat l'exposició en el CMC la Mercè que recrea, dins del món playmobil, meravellosos i màgics mons, amb els 9 diorames de Roma, la ciutat eterna; indis i vaquers amb un setge al fort, un bosc màgic amb fades i elfs; el folklore anglès medieval a l’entorn de Robin Hood; la guerra de secessió estatunidenca; la defensa de Cartagena d'Indias; la conquesta d'un imperi; l'arribada de l'hivern, i, fins i tot, el 112 Diga’m.

El regidor de Cultura, Vicent Granell, ha explicat que l'exposició ha sigut creada pels seus socis, que representen “mons màgics i reals de la iconografia cultural que enalteixen els valors de respecte, superació i solidaritat, aspectes que ha d'aprendre qualsevol xiquet o xiqueta".

La mostra comptarà amb nou diorames, i es complementarà amb un mercadet de playmobil. Així mateix, també podran trobar un photocall amb el click gegant, més un betlem també de les entranyables figures, que es muntarà en els pròxims dies en el CMC la Mercè.

Així doncs, aquest cap de setmana, els dies 10, 11 i 12 de novembre, se celebrarà un mercat de col·leccionisme playmobil, on es podran observar objectes vintage, customs, accessoris, marxandatge; a més de joguets nous amb col·leccionistes de tota Espanya.

L'exposició pot ser visitada tots els dies en horari de 17h a 20h, els dies 24 i 31 de desembre de 10h a 13h i el dia 25 de desembre i l'1 de gener estarà tancada.