Mary Poppins Borriana


- Aquest divendres a les 18.30 hores se celebrarà l'obra de teatre de titelles en el claustre del CMC la Mercè


La Biblioteca Municipal de Borriana, en el marc de les seues activitats de dinamització, ha preparat per a aquest divendres l'espectacle de titelles de Mary Poppins al claustre del CMC la Mercè a les 18.30 hores.

Aquesta obra, ambientada al Londres eduardià, és una actuació de titelles dirigida als més xicotets de la casa, que combina l'espectacle de titelles amb cançons i dansa. El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha animat a les famílies perquè acudisquen al teatre infantil “per a gaudir durant una hora de la història del clàssic personatge de Mary Poppins”.

La Biblioteca, en col·laboració amb la companyia Alboroto Cultural, proposa una adaptació de Mary Poppins, la inoblidable obra de Pamela Lyndon Travers que traslladarà a xiquets i xiquetes al món meravellós de la màgica cuidadora de d’infants.

Així, es podrà redescobrir a Borriana aquest clàssic de la literatura i el cinema musical a través d'aquesta versió en la qual Mary Poppins i la seua màgia transformen l'avorrida vida de la família Banks.

L'obra compta amb la participació de 12 titelles, manejats per una marionetista, a més del treball de l'actriu principal i de la incorporació d'una ballarina amb un treball d'expressió corporal que doten a l'obra d'una gran profunditat escènica.

Amb la finalitat de garantir activitats segures enfront de la Covid-19, s'ha establit un protocol de mesures sanitàries com la distància social, la desinfecció d'espais i l'ús de mascaretes.

Cal recordar que la Biblioteca i Alboroto ja han oferit a Borriana adaptacions d'obres com La història interminable i El Petit Príncep, amb un gran acolliment per part d'un públic infantil, i no tan jove. Aquesta vegada l'espectacle de titelles que omplirà de fantasia el claustre del CMC la Mercè és un dels més coneguts i aclamats de tota la història de la literatura, el cinema i el teatre.