Bambolina Teatre

- El consistori col·labora amb la première d'aquesta comèdia romàntica, amb la qual la companyia inicia els seus passos


El Teatre Payà de Borriana acollirà el 21 de maig l'estrena de la comèdia romàntica La peor cita de mi vida, a càrrec de la companyia de teatre borrianenca Bambolina Teatre, una obra amb la qual la companyia fa les seues primeres passes professionals.

Com ha explicat l'edil de Cultura, Vicent Granel, “l'Ajuntament de Borriana aposta per la cultura i promou la producció teatral amb el suport a Bambolina Teatre en l’estrena de les obres de la temporada 2021 després d'un any molt dur per a la cultura”.

Així doncs, el pròxim 21 de maig de 2021 a les 20.30 hores, Bambolina Teatre pujarà a l'escenari la première de La peor cita de mi vida, una divertida comèdia en què dos amics s'enfronten a una cita doble en la qual no eixirà res com esperaven.

Aquesta és una bona oportunitat per a reafirmar el talent que hi ha en la localitat, que ara fa el salt a la professionalitat amb la companyia de teatre”, ha assegurat Granel, que ha subratllat que “la millor manera de secundar i rellançar el sector cultural és acudir a la cita”.

Sobre aquest tema, l'edil de l'àrea ha recordat que “la cultura només existeix quan el públic decideix gaudir-ne”, per la qual cosa ha animat “a tots els veïns i veïnes que vulguen passar una estona distesa a acudir al teatre per a gaudir de la programació cultural de la ciutat”.

Fundada en 2010, Bambolina és una companyia nascuda a Borriana que, després de la seua llarga trajectòria en la producció d'espectacles, ha apostat per lluitar per la cultura i el manteniment dels llocs de treball que genera en un any en què la crisi sanitària ha suposat un colp especialment dur per a tota la indústria cultural.

L'espectacle estarà adaptat a la normativa sanitària vigent i les localitats es poden adquirir al preu de 5 euros en platea i 4 euros en amfiteatre (amb els descomptes habituals per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i famílies nombroses i monoparentals). La venda anticipada d'entrades serà dimecres i dijous de 17h a 19h a Buraudio (carrer l’Escorredor, 58) i en les taquilles del teatre una hora abans de la funció.