L’app Borriana Connecta també integra un directori comercial

Els regidors de Participació Ciutadana i Transparència, de Via Pública, i la regidora de Comerç van mantindre una reunió amb la Federació de Comerç local per a presentar-los la nova aplicació per a mòbil Borriana Connecta i oferir-los la possibilitat d’introduir en l’app de manera gratuïta tota la informació relativa al comerç i els establiments locals.

 

Els representants municipals van explicar que, a més de servir perquè la ciutadania puga comunicar a l’Ajuntament les deficiències que trobe de via pública, disposa d’un directori dels establiments comercials de la ciutat, la qual cosa li dóna un valor afegit i multiplica les seues funcionalitats.

 

Gràcies a l’app Borriana Connecta totes les persones que es descarreguen l’aplicació portaran al mòbil una guia completa dels comerços de Borriana, agrupades per categories. Amb esta utilitat, a més de donar visibilitat a l’entramat comercial de la ciutat, es facilita a tota la gent, de la ciutat o de fora, que ve a comprar a Borriana, una manera fàcil i còmoda de consultar l’àmplia oferta dels establiments comercials i de serveis locals.

 

En este directori comercial apareixerà informació de totes les empreses i comerços que ho desitgen. Amb esta finalitat s’ha enviat a les empreses i comerços un escrit amb un formulari en línia perquè indiquen la informació que volen que aparega en l’aplicació: nom, eslògan, adreça, telèfon, pàgina web, FaceBook, etc., i d’esta manera fer una guia amb la màxima informació possible.

 

Una vegada recollida la informació, en les següents actualitzacions de l’aplicació s’incorporaran totes les dades relatives a les empreses i comerços que hagen respost el qüestionari.


Els representants de l’administració municipal van manifestar que des de l’Ajuntament s’ha enviat el formulari a totes les empreses i comerços que consten en la seua base de dades. Si a alguna empresa no li ha arribat l’escrit, pot dirigir-se a  l’Ajuntament per a obtindre l’enllaç del formulari o també es pot enviar directament des d’ací:

 

https://docs.google.com/document/d/1lE3bT89gj5a171x_wxqEXwSajLwf8ST77_9AcSnvndE/edit?usp=sharing

 

El regidor de Via Pública, Vicent Aparisi, considera que ‘la incorporació del directori de comerços li dóna encara més valor, aprofitem els recursos i oferim a la ciutadania una informació útil, tot en una mateixa aplicació’. Per la seua banda, la regidora de Comerç, Inma Carda, va manifestar que ‘és un altre pas que donem en la visibilització de l’ampli complex comercial de Borriana, per a estendre i donar a conéixer el comerç de la ciutat. Crec que serà molt útil i profitosa tant per als comerços com per a la gent’.

 

El regidor de Participació Ciutadana, Christopher del Moral, va mostrar la seua satisfacció per la bona acollida que ha tingut l’aplicació ‘un altre  instrument de participació ciutadana que facilitarà la gestió municipal; la integració del món comercial local en l’app suposa, a banda d’incorporar totes les persones que desenvolupen la seua feina en els comerços, oferir a la ciutadania una informació de qualitat, aprofitant els avantatges que ofereixen les noves tecnologies de la comunicació’.


L’aplicació està disponible per a IOs i Android, i ja es pot descarregar.