La Navidad llega en Burriana a las personas mayores
El Ayuntamiento felicita las Navidades 2022 a las residencias de personas mayores
  • - Representants de la corporació ha visitat aquest matí els dos centres residencials de persones majors de la ciutat


L'edil de Gent Gran, Hilario Usó, i la regidor de Serveis Socials, Esther Meneu, han visitat aquest matí els dos centres residencials de persones majors de la ciutat per a desitjar a les persones usuàries i al personal unes bones festes de Nadal i traslladar-los la calor i l'afecte de la institució municipal i de la societat borrianenca en dates tan assenyalades.

En la visita als centres de la Generalitat i de Càritas, els representants de la corporació han felicitat les persones majors residents i els han entregat un detall nadalenc com a mostra d'agraïment de la ciutat, “us devem molt, us heu sacrificat per tots nosaltres i tenim molt present l'enorme esforç que heu realitzat treballant per la nostra ciutat perquè siga el que és avui”, i també han posat en valor “la força i l’enteresa que han demostrat i estan demostrant en aquesta complexa conjuntura ”.

A més, els representants municipals han manifestat “el franc agraïment i enèrgic alè” a tot l'equip de professionals de la plantilla de les dos residències, i el reconeixement de tot el municipi per “la seua gran faena i per les qualificades cures que proporcionen als nostres majors, tan valuoses en aquesta difícil situació que estem vivint”.

Així mateix, han aprofitat la visita nadalenca a les persones majors que resideixen en els centres per a recordar que aquest Nadal el millor regal és “donar-los estima i fer costat als nostres majors. Esperem i desitgem que el Nadal ens done forces per a afrontar el dia a dia amb esperança i també ens done il·lusió per a superar les dificultats i els reptes que ens esperen en el futur”