- L'alcaldessa Maria Josep Safont i el regidor Hilario Usó han volgut estar presents al seu domicili per a felicitar la veïna de Borriana que se suma a la llista de persones centenàries a la ciutat


L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Gent Gran, Hilario Usó, han volgut ser presents en l'homenatge i l'especial felicitació que s'ha brindat a Matilde Isach, una veïna de Borriana que se suma a la llista de persones centenàries a la ciutat.

La representació municipal s'ha desplaçat fins al domicili de l’homenatjada per a fer arribar a Matilde una placa commemorativa i un ram de flors com a obsequi, davant la presència dels seus familiars i veïns.

Per part seua, Matilde ha agraït les atencions rebudes i ha ressaltat la sort de poder celebrar-ho amb els seus dos fills, sis nets i sis besnets, així com amb els seu veïnat i amistats. Posteriorment, totes les persones que han acudit a celebrar el seu aniversari han pogut brindar mentre veien Matilde bufar els ciris del pastís pels seus 100 anys.

L'alcaldessa ha volgut felicitar Matilde pels seus 100 anys i l’ha animada a “seguir endavant tan sana com fins ara i complir més anys envoltada pels seus”.