nueva imagen Policía Local de Borriana

Després del corresponent procediment administratiu, el subministrament d'aquestes peces policials va ser adjudicat a la mercantil valenciana INSIGNA Uniformes SL. La dotació d'aquest material, per a tres anys, és tant per a Policia Local com per a la Guarderia Rural i suposarà una inversió per a l'Ajuntament de Borriana de 204.900 euros en aquest període.
La nova uniformitat combina la comoditat per als efectius amb una presència adequada com a agents de l'autoritat, pretenent una millora en la imatge i modernització del Cos, que són factors relacionats amb el concepte de proximitat.
Cal destacar que la Policia Local de Borriana és la primera al nostre país a disposar d'uniformitat basada en productes reciclats i ecològics, desenvolupats amb plàstics reciclats principalment procedents del fons de mars i oceans, contribuint amb això a la sostenibilitat mediambiental. Les peces presenten certificació que garanteix que compleixen aquestes característiques, i tal com ha explicat el regidor de Policia Local i Seguretat a Borriana, Javier Gual, "un any més volem que la nostra Policia Local torne a poder fer el gran treball de prevenció, control i seguretat a la nostra ciutat i ho facen amb les millors condicions possibles, amb aquesta renovació d'indumentària que en els últims anys ja s'ha realitzat en diverses ocasions".