- El període d'inscripció estarà obert des del 21 de març fins al 28 d'abril

- La inscripció podrà ser presencial en el centre social amb cita prèvia telefònica, o telemàtica amb certificat digital

- Es realitzarà del 3 al 28 de juliol amb activitats lúdiques i manuals, tallers i excursions per a gaudir durant el mes de juliol


L'Ajuntament ha obert el termini per a inscriure's en la XXXVII Escola d’Estiu Municipal que organitza el Centre Social Antonio Pastor per a aquest estiu, amb activitats lúdiques i manuals, tallers, eixides i excursions. Una proposta socioeducativa en la qual es pot triar l’opció quinzenal o mensual i de menjador.

Enguany, l'Escola d’Estiu té prevista una capacitat de matrícula de 350 places per a menors entre 3 i 14 anys, i de 25 places per a adolescents entre 14 i 16 anys, i s'organitzarà atenent la normativa sanitària vigent en el moment de la celebració.

Per a aquest estiu el centre social municipal ha preparat 15 tallers de jocs i de manualitats amb diferents materials, en classes que s'organitzaran per edats i per grups d'alumnes que ja es coneguen per ser d'un mateix col·legi, per a no trencar la seua unitat de convivència.

Les activitats s'allargaran durant tot el mes de juliol, concretament del 3 al 28 de juliol, i s'organitzaran en dos quinzenes. A més, les famílies podran inscriure els xiquets i les xiquetes en un d'aquests períodes o en els dos, si així ho prefereixen. També tenen l'opció de menjador.

Com cada any, també s'organitzarà amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació un campament centrat en activitats esportives, que serà a l'agost i estarà destinat a xiquets i xiquetes majors de 8 anys.

L'Ajuntament planteja l'Escola d’Estiu com una ferramenta de respir familiar, per a afavorir la conciliació laboral i familiar, i per a l'ocupació del temps lliure d'una forma inclusiva. Per això, en la baremació s'atorguen punts per a optar a una plaça en situacions com ara que tots dos progenitors es troben treballant, per a les famílies nombroses i les monoparentals o les que compten amb pocs ingressos econòmics.

Les inscripcions ja es poden fer en el mateix centre i el termini de sol·licituds estarà obert des de demà dimarts 21 de març fins al pròxim 28 d'abril, amb cita prèvia telefònica a través del 964 512 525.