- En un acte a la sala de plens presidit per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Educació, J. Ramon Monferrer, i amb la presència de l'alumnat premiat acompanyat de representants de cada centre i familiars


L'Ajuntament reconeix públicament els 19 joves de Borriana que han sigut guardonats amb els premis extraordinaris al rendiment acadèmic d'Educació Primària i d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) corresponents al curs 2021-2022, concedits per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport.

L'acte, que ha tingut lloc a la sala de plens, presidit per l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor d'Educació, J. Ramon Monferrer, ha comptat amb la presència de l'alumnat premiat acompanyat d'alguns representants de cada centre i un nombre limitat de familiars.

Safont i Monferrer han donat l'enhorabona als 15 alumnes de Primària i als 4 de Secundària i els han felicitat en nom de tot el consistori i de la ciutat, i han posat en valor que tots han destacat “pel seu esforç des d’una edat primerenca” i per això mereixen un “reconeixement de la seua ciutat”.

Tots i totes mereixen aquest reconeixement públic per aquest èxit acadèmic, molt important en uns moments molt difícils, que comporta també una responsabilitat per a mantindre aquests resultats en el futur”, ha afirmat l'alcaldessa que ha manifestat dirigint-se a l'alumnat guardonat que són una “nova generació amb molt de futur”, perquè “teniu talent, heu demostrat que sabeu aprofitar-lo i treballar molt bé per a obtindre aquests resultats”.

Safont també ha fet extensiva la felicitació a les famílies, perquè encara que l'esforç d'estudiar és individual “sense un ambient propici és difícil aconseguir resultats com aquests”, així com als centres d'ensenyament, especialment a l'equip docent que han tingut al llarg d'aquests anys “i que són també una part important d'aquest èxit”.

Maria Josep Safont els ha animat a continuar treballant en aquesta mateixa línia en l'ESO i en el Batxillerat, “i que puguem tornar a rebre-vos pels premis extraordinaris de Secundària i també de Batxillerat”, al mateix temps que els ha desitjat una fructífera i reeixida vida acadèmica i educativa, arreplegant els fruits de la seua tenacitat i treball”.

Els 15 alumnes de Primària de Borriana que han obtingut el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic han sigut Izan Corral Corbalán i Ainhoa Garayalde Aymerich, del CEIP Josep Iturbi; Elena Rodríguez Plaiasu, del CEIP Cardenal Tarancón; Daniel González Ferrer, Marc Gabriel Martínez Lecca i Vega Román Salazar, del CEIP Novenes de Calatrava; María Oliver Iserte e Irene Fernández Castellanosdel CEIP Pare Vilallonga; Olaia Dauden Oyanguren i Sienna Egea Pitarch, del CEIP Penyagolosa; Irene Bernard Hernández i Marina Bernard Hernández, del col·legi Illes Columbretes, i Natxo Domingo Manzana, Marcos Ingelmo García i Nerea Mozas Crespo del col·legi Vila Fàtima.

Tots ells han rebut a més del reconeixement públic de l’Ajuntament, un diploma a l'excel·lència en el rendiment acadèmic expedit per la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. A més, l'obtenció del premi extraordinari d'Educació Primària es farà constar en l'historial acadèmic i en l'expedient acadèmic per mitjà d'una diligència específica, que emplenarà el centre docent en què l'alumne o alumna haja finalitzat l'etapa.

Les alumnes d'Educació Secundària Obligatòria de Borriana que han obtingut el Premi Extraordinari al Rendiment Acadèmic són Anna Martí Rochera, Martina Micó Cabrera i Claudia Monsonís Andrés, del col·legi Vila Fàtima, i Paula Fernández Cana, de l'IES Llombai. Les quatre, a més del reconeixement del consistori, obtenen l'exempció de taxes per a serveis acadèmics en el primer curs d'estudis superiors en un centre públic i la distinció que els serà anotada en el seu expedient i en el seu historial acadèmic. També podran optar, prèvia inscripció i sempre que complisquen els requisits, al premi nacional.

 

Premis extraordinaris al rendiment acadèmic/ BORRIANA

Educació Primària 2021-2022

 

CEIP Josep Iturbi

- Izan Corral Corbalán

- Ainhoa Garayalde Aymerich

 

CEIP Cardenal Tarancón

- Elena Rodríguez Plaiasu

 

CEIP Novenes de Calatrava

- Daniel González Ferrer

- Marc Gabriel Martínez Lecca

- Vega Román Salazar

 

CEIP Pare Vilallonga

- María Oliver Iserte

- Irene Fernández Castellanos

 

CEIP Penyagolosa

- Olaia Dauden Oyanguren

- Sienna Egea Pitarch

 

Col·legi Illes Columbretes

- Irene Bernard Hernández

- Marina Bernard Hernández

 

Col·legi Vila Fátima

- Natxo Domingo Manzana

- Marcos Ingelmo García

- Nerea Mozas Crespo

 

Educació Secundària Obligatòria 2021-2022

Col·legi Vila Fátima

- Anna Martí Rochera

- Martina Micó Cabrera

-Claudia Monsonís Andrés

 

IES Llombai

- Paula Fernández Cana