• L'alumnat elabora articles de Nadal per a recaptar fons per a activitats del centre


El passat dia 3 de desembre es va celebrar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Per aquest motiu, l’alumnat del CEE Pla d’Hortolans, amb el professorat, han volgut celebrar aquest matí l’efemèride i donar visibilitat al centre amb l'organització d'un mercat ambulant nadalenc al carrer la Tanda de Borriana.

Per a l'ocasió, l'alumnat ha elaborat productes de Nadal com ara jardineres de vímet o centres de taula per a la venda. També, com cada any, s'ha oferit el calendari protagonitzat pels mateixos alumnes, en aquesta ocasió acompanyats pel mag Yunque. Tota la recaptació d'aquests articles es destinarà a activitats per a l'alumnat del centre.

A més de la venda d’articles, també s'han mostrat diferents activitats i jocs que realitzen els alumnes en el dia a dia, relacionats amb els diferents tipus de comunicació, el benestar emocional o les relacions interpersonals.

Han assistit a l'esdeveniment, l'alcaldessa Maria Josep Safont i una representació del govern municipal. Safont s'ha interessat per les diverses activitats que s'han estant realitzant” tan necessàries per a l'eliminació de barreres i uns grans passos per a la total inclusió de totes les persones”.

Durant la realització de les activitats de visibilització del centre i celebració del Dia de les persones amb discapacitat, com a acte central, s'ha procedit a la lectura d'un manifest en favor de les persones amb diversitat funcional i la implicació que sol·liciten per part de tota la societat.