El Ayuntamiento lanza una nueva campaña promocional de comercio local en otoño
  • ‘A la tardor… Borriana també és mou’ es desenvoluparà, inicialment, entre els dies 19 i 30 d'octubre
  • En la promoció es repartiran un total de 10 premis de 200 euros, en sortejos setmanals entre les persones que compren en comerços adherits

 L'Ajuntament de Borriana llança una nova campanya promocional que sota el títol ‘A la tardor… Borriana també és mou’’ pretén continuar estimulant i promoure el comerç local durant la tardor, per a dinamitzar l'economia de la ciutat i impulsar la creació d'ocupació, ja que segons ha explicat la regidora de Comerç, Sara Molina, “constitueix un important motor econòmic per a la localitat”.

La nova campanya es desenvoluparà, inicialment, entre els dies 19 i 30 d'octubre, i constarà de dos sortejos en què es repartiran fins a un total de 10 premis de 200 euros, entre les persones que compren en comerços adherits. Una iniciativa que el Consistori torna a posar en marxa “després de l'èxit que va tindre l'anterior campanya promocional” i que, “molt probablement, s'ampliarà al mes de novembre”, ha assenyalat Sara Molina.

En aquest sentit la responsable de l'àrea preveu “comptar novament amb tots els establiments de la ciutat, que en sumen més de 500, i amb la participació en la proposta de tots ells ”.

Molina ha animat de nou a la ciutadania a realitzar les compres en els comerços locals, que han realitzat grans esforç per a reobrir les seues portes després del tancament ocasionat per la pandèmia de la Covid-19, i necessiten “el suport dels veïns i les veïnes per a continuar amb la seua activitat i mantindre viva la ciutat”.

Per a Sara Molina, el comerç local “li dóna vida a Borriana i aporta molts llocs de treball, fonamentals per a la recuperació socioeconòmica de la nostra ciutat.” I, per això, ha assenyalat, des del consistori hem impulsat mesures de suport amb la finalitat de “dinamitzar l'economia local i impulsar la creació d'ocupació”.

La campanya actual, finançada per l'Ajuntament amb un cost de 2.000 euros, se suma a l'anterior que amb una inversió de 10.000 euros va repartir fins a un total de 50 premis de 200 euros en sortejos setmanals, entre el 15 de juny i el 21 d'agost.

En l'elaboració de les bases han treballat conjuntament la Regidoria de Comerç i la Federació de Comerç de Borriana, que també coincideixen a considerar aquesta acció com a “molt viable” i una “adequada forma de comunicació, animació i dinamització del comerç local”.

Sortejos

Els sortejos de la campanya se celebraran públicament el divendres 23 d'octubre i el divendres 30 d'octubre, en el Saló de Plens de l'Ajuntament, i s'extrauran 5 bitllets en cadascun dels sortejos que correspondran a les persones premiades.

Els premis, subjectes a la corresponent retenció en concepte d'IRPF, hauran de gastar-se en, almenys, tres establiments diferents amb un consum mínim de 40 euros i un màxim de 100 euros per local, i hauran de ser gastats el dijous de la setmana següent a la realització del sorteig en què el bitllet haja resultat premiat, en horari de 17h a 20h.

Premis per tipus d'establiments

Els premis de la campanya promocional s'han establit per dies i tipologia de comerços. Així, el premi corresponent a la primera papereta extreta haurà de ser gastat en establiments de roba, calcer, complements, perruqueria, estètica, etc. El premi de la segona papereta podrà ser gastat en qualsevol establiment de Borriana que estiga inclòs en l'app ‘borrianaesmou’.

El premi de la tercera papereta extreta haurà de ser gastat en establiments de mobles, electrodomèstic, informàtica, llibreria, equipament de la llar, etc. Mentre que el premi a la papereta extreta en quart lloc haurà de ser destinat a compres en botigues d'alimentació i establiments hostalers: bars, restaurants, pastisseries, etc. Finalment, el premi de la cinquena papereta podrà ser gastat en qualsevol establiment del municipi.

Manera de participar

Per a participar en el sorteig s'hauran de fer compres per un import mínim de 10 euros en qualsevol dels comerços de la ciutat de Borriana adherits a aquesta campanya promocional i depositar el bitllet facilitat pels comerços en les urnes corresponents, situades en la Tinència d'Alcaldia de la zona marítima (Av. Mediterrània), a l'Ajuntament (Pl. Major) i al Mercat Municipal (C/ la Tanda).

Concurs Instagram i Facebook

Paral·lelament, dijous passat 8 d'octubre, van realitzar les seues compres les 6 persones agraciades amb premis de 300 euros cadascuna per a gastar en els comerços de la ciutat, del primer concurs de la regidoria de Comerç en els perfils de l'app ‘borrianaesmou’ d'Instagram i Facebook

La convocatòria del concurs, ha valorat Sara Molina, ha sigut “una aposta per les noves tecnologies” i de promoció d'una iniciativa que consisteix en “un espai de compres i oci per a viure el comerç local”.