Un total de 150 xiquets i xiquetes d'entre nou i catorze anys capten l'atenció i les mirades al centre de la ciutat amb la coreografia de la coneguda cançó “Oh Baby” de Seizo

Els dimarts de Mercat a Borriana fan que els carrers més cèntrics de la ciutat siguen un corrent continu de gent realitzant les seues compres, fent una xarrada o prenent un cafè. Però a meitat matí, les mirades s'han centrat, en aquesta ocasió, en prop de 150 samarretes de color taronja que han irromput a la plaça de La Mercè i que han fet que fins i tot per alguns moments, l'activitat comercial es prenguera un descans. Es tractava dels alumnes de l'Escola d'Estiu de Borriana que de forma sorprenent i sense avís previ com s'ha de fer amb l'interpretació d'un “flashmob”, s'han situat al davant de la porta del Centre Municipal de Cultura de La Mercè per ballar al ritme de la cançó “Oh Baby” de l'artista Seizo.
Durant les primeres setmanes de l'Escola d'Estiu els vora 150 alumnes d'edats compreses entre nou i catorze anys han estat assajant la interpretació de la coreografia al pati del col·legi Penyagolosa on es desenvolupen la majoria d'activitats estiuenques. Després que tots i cadascun tingueren apresos els passos a seguir a cada compàs de la cançó, desenes de mirades de venedores, mares i pares i algun encuriosit vianant han estat la millor recompensa, a més de la gran ovació que han recollit en finalitzar el ball.
Dins les diferents activitats que durant tota la setmana estan portant a terme els participants de l'Escola d'Estiu pels carrers de Borriana, la interpretació del “flasmob” era una de les que “els xiquets i xiquetes esperaven amb més ganes per allò d'haver treballat durant dies en els assajos i ara poder realitzar-lo al cor de la ciutat i mostrar-ho a familiars, amics i veïns”, tal i com explicava una de les monitores encarregades del projecte. Tot i que pot ser complicat desplaçar caminant als prop de 150 menors que avui han participat en l'activitat, tant el camí d'anada, com el de tornada i l'estona que han passat entre les parades del mercat s'han produït sense cap tipus d'incidència.