La alcadesa de Borriana, Maria Josep Safont, i el regidor de Turisme, Santiago Zorío visiten els tres establiments que més vots van obtenir en la setena edició del certamen gastronòmic

L'Ajuntament de Borriana ha lliurat els guardons als tres restaurants que més suports van rebre durant la recent edició de la Ruta de la Tapa que ha tingut lloc en fins a trenta establiments de tota la ciutat. L'alcaldessa de Borriana Maria Josep Safont, al costat del màxim responsable de l'àrea de Turisme, Santiago Zorío, han lliurat als restaurants Mestral, Fonda Maruja i Quin Cafè el guardó que acredita que formen part del podi de les millors elaboracions del certamen.
Els representants municipals han visitat d'un en un els tres establiments que més suports van rebre tant a través de l'aplicació mòbil implementada per a l'esdeveniment, com gràcies als vots que s'emetien amb el passaport que podia trobar-se en tots els restaurants participants de la setena edició de la Ruta de la Tapa. Tal com explicava l'alcaldessa durant el recorregut que els ha portat als tres establiments “és molt satisfactori comprovar com cada any augmenta tant la participació dels bars i restaurants com del públic que decideix elaborar la seva pròpia ruta per degustar les elaboracions de cadascun d'ells”. A més, Safont també ha volgut puntualitzar que “a més del lliurament del guardó, aquestes visites també serveixen perquè quedi palés el treball que cada cuiner o cuinera realitza de forma sacrificada perquè el conjunt de la Ruta de la Tapa segueixi sent un èxit”.
Després que els serveis tècnics de l'àrea de turisme municipal realitzaren el recompte de vots, el restaurant Mestral s'ha alçat com a guanyador per ser el que major suports ha rebut gràcies a la seva tapa “Marina” amb rap i crema de llagostí cruixent com a elements principals i que pren el nom de l'última xiqueta en arribar a la família. En segon lloc, i a molt poca distància del guanyador, ha estat per al Bar Fonda Maruja, que ha obtingut un total de 108 vots, dels quins 45 van arribar a través dels suports realitzats via App municipal. L'elaboració de la seva “Tosta Maruja” a força de rellom de porc, melmelada de tomàquet, crema de formatge i cibulet els ha permès alçar-se amb aquest segon lloc. I completant el podi en tercer lloc, Quin Cafè amb la seva tapa “Quin Misteri” a base d'una torrada de galtes amb amanida temperada i salsa Castrillo, ha aconseguit recollir un total de 103 suports dels comensals de la setena edició de la Ruta de la Tapa de Borriana.
L'edil de Turisme, Santiago Zorío, ha fet lliurament, a més, als tres restaurants, del distintiu que “servirà perquè els clients de cadascun dels restaurants premiats coneguen el treball realitzat en l'establiment, a més de seguir promocionant una iniciativa local que cada vegada compta amb més seguidors tant entre els restauradors com entre els veïns i veïnes de la nostra ciutat”.