Las Cruces de Mayo de Burriana deslumbran en FITUR
Borriana lleva a Fitur las Cruces de Mayo

Borriana ha sorprès i meravellat avui a Madrid a les persones visitants i professionals de la Fira Internacional de Turisme (Fitur), amb la confecció i exhibició d'una Creu de Maig.

I és que, una àmplia comitiva composta per al voltant de 70 persones i encapçalada per l'alcaldessa, M. Josep Safont, i la regidora de Turisme, Sara Molina, i formada per representants i falleres de les diferents comissions del municipi, amb la coordinació de la Federació de Falles i la col·laboració del florista César Martí, s'han desplaçat aquesta matinada amb autobús a Madrid amb l'objectiu de promocionar amb una especial activitat els encants i festes de Borriana.

Per a això, la comitiva ha ultimat en el recinte firal la confecció d'una Creu de Maig, el resultat final del qual ha causat una profunda expectativa i sorpresa entre els visitants pel laboriós i magnífic treball artesanal i artístic d'aquests monuments.

Safont ha mostrat la seua “satisfacció” pel desenvolupament i resultat de la iniciativa i els seus “efectes” en la Fira,  també ha agraït “el gran esforç i el treball en benefici de promocionar el municipi”, als fallers i falleres que s'han implicat en “aquesta bonica aventura”.

Per part seua, la regidora de Turisme ha recordat que les Creus de Maig de Borriana estan declarades Festa d'Interès Turístic Provincial. Les creus són elaborades per les comissions falleres tots els anys i s'exposen el primer cap de setmana de maig.

Els monuments, ha precisat, “contenen abundants motius i ornaments florals que combinen amb llums, aigua, música i moviment i cada vegada atrauen més visites a la nostra ciutat”.