- La guanyadora d'aquesta edició ha sigut Manuela Rubert Juan del col·legi Salesians

- El premi extraordinari ha sigut per a Syeda Sakina Fátima del centre d'educació especial Pla d’Hortolans

- Aquest any 2022 han participat 326 alumnes de 3r de Primària de tots els centres educatius de Borriana


L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha presidit l'acte de lliurament de premis del X Concurs Municipal de Dibuix organitzat per la Policia Local a través de la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar (URCE), que enguany ha tornat a celebrar-se en el CMC la Mercè, en el qual han participat el comissari cap de la Policia Local, Raúl Amat, i l'agent responsable de la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar, José Antonio Pérez.

Després d'una difícil selecció, el jurat tècnic ha decidit que el millor dibuix i, per tant, guanyador del concurs ha sigut el que ha realitzat Manuela Rubert Juan del Col·legi Salesians. Aquest dibuix es convertirà en la imatge de la postal amb la qual la Policia Local felicitarà el Nadal. La guanyadora, a més, ha rebut com a premi una bicicleta i un joc d'elements de protecció per al seu ús.

El segon premi l'ha obtingut Pablo Martínez Hagiu del col·legi Illes Columbretes, i el tercer Clàudia Planelles Corbalán del CEIP Novenes de Calatrava. Les dos han rebut un lot d’una motxilla amb material escolar. Finalment, el premi extraordinari ha sigut enguany per a Syeda Sakina Fátima del centre d'educació especial Pla d’Hortolans, que ha rebut també el mateix lot.

L'alcaldessa i la Policia Local han donat l'enhorabona als escolars premiats i ho han estès a tots els xiquets i xiquetes que han participat en el concurs, “no sols per la qualitat dels treballs, sinó també per omplir d'alegria el Nadal amb aquestes postals tan fantàstiques i per generar il·lusió amb tota la seua imaginació plasmada en els dibuixos”.

El concurs de dibuix és una iniciativa que porta endavant la URCE de la Policia Local de Borriana dins del seu programa d'activitats, amb la temàtica "Nadal i la Seguretat Viària", en el qual aquest any, 2022, han participat 326 alumnes de 3r de Primària de tots els centres educatius de Borriana, entre els quals hi havia el centre comarcal d'educació especial Pla d’Hortolans.

Durant les 10 edicions celebrares, han sigut ja un total de 3.621 escolars de Borriana els que hi han participat. Després de la deliberació del jurat tècnic, el dibuix guanyador es converteix en la felicitació nadalenca que cada any el cos de Policia Local envia per correu postal o xarxes socials i que serveix també d'imatge del tríptic que es confecciona per a la campanya que du a terme la policia "Per Nadal, Comerç i Seguretat", que es reparteix pels comerços de la ciutat acompanyada d'uns consells de seguretat per a comerciants.

Enguany l'acte de lliurament dels premis s'ha tornat a celebrar al pati de butaques del Centre Municipal de Cultura la Mercè i amb la presència de totes i tots els participants en el concurs, després de dos anys que es va realitzar de manera restrictiva a la sala de plens municipal únicament amb l'alumnat premiat i el seu professorat.