- El multipremiat clarinetista borrianenc Raül Traver forma part del sextet format per músics solistes

- Les entrades es poden adquirir a través del web <www.entradesborriana.com>


El Teatre Payà de Borriana acull aquest diumenge 14 de maig, a les 19 h, el sextet format per músics solistes de l'orquestra titular del Teatre Reial de Madrid, del qual forma part el multipremiat clarinetista borrianenc Raül Traver.

Les entrades per al concert de Madrid Soloists Chamber Ensemble tenen un preu de 5€ platea i 4€ amfiteatre i es poden adquirir a través del web <www.entradesborriana.com> o de manera presencial en Buraudio (l’Escorredor, 58), dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, i a la taquilla del Teatre Payà una hora abans de començar el concert.

A més de Raül Traver al clarinet, la formació que actuarà a Borriana compta amb Gabor Szabo al violí, Wenting Kang a la viola, Dimitri Sirin al violoncel, Domenico Codispoti al piano i Norberto López a la trompa.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha apostat aquesta primavera per donar protagonisme a la música clàssica. Com ell mateix ha comentat: “Després del concert de música modernista que ens va oferir Xaloc Ensemble, ara tenim aquesta oportunitat única d'escoltar músics de primer nivell a la nostra localitat. A més de ser un orgull que del nostre poble isquen músics d'aquesta categoria”.

Madrid Soloists Chamber Ensemble

Els components de Madrid Soloists Chamber Ensemble són músics internacionals del més alt nivell que s'uneixen amb la intenció de prestar les seues qualitats en gèneres diversos i diferents al simfònic i operístic.

La filosofia central de Madrid Soloists Chamber Ensemble és crear una unió entre artistes i públic a través de l'ús del llenguatge universal de la música, ajudar a redescobrir l'emoció de la millor música en directe i dur a terme la tasca importantíssima de fer arribar la música de la més alta qualitat a totes les persones i municipis possible.