Cabra Fotuda y Sarya Cerro en Burriana
  • - Els dos joves humoristes valencians, amb una forta projecció en xarxes socials, ràdio i televisió arriben a proposta del Consell Local de Joventut


El Teatre Payà de Borriana acollirà divendres que ve 24 de febrer a les 20.30h l'actuació de dos joves humoristes valencians, Cabra Fotuda i Saray Cerro, que arriben amb una sòlida experiència en xarxes socials, ràdio i televisió, per a fer el seu espectacle en directe.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que es tracta d'una proposta que forma part del cicle Riure’s en valencià” i ha estat plantejada des del Consell Local de Joventut, amb la qual s'inicia una col·laboració entre les dos entitats “amb l'objectiu de programar activitats culturals proposades i dirigides per a la joventut de Borriana”.

Cabra Fotuda és la imatge pública de Fran Tudela, un jove de vint-i-quatre anys de la Vila Joiosa, que és un dels tiktokers més seguits en valencià. Les seues imitacions de les professores d'anglès, la funcionària de l'ajuntament o de sa mare li han donat una gran popularitat. Ara, a més, col·labora en el programa de Maria Juan Podríem fer-ho millor, en la ràdio d'À Punt.

A més, acaba de ser guardonat amb el nou premi a la Innovació dels Premis Martí Gasull i Roig, de la Plataforma per la Llengua. El guardó vol reconèixer la tasca en favor del valencià d'aquest creador de continguts de TikTok, amb més de 200.000 seguidors dels seus vídeos humorístics.

Saray Cerro és una alcoiana graduada en Comunicació Audiovisual i Gestió de Xarxes Socials que a finals de 2019 va començar amb l'estand up comedy. Als vint-i-set anys té sobre els seus muscles un llarg camí recorregut treballant en la ràdio, en la televisió i en espectacles vius com a dobladora, guionista, presentadora i humorista

Els dos arriben ara al Teatre Payà formant part de la programació municipal amb què “es busca ampliar l'oferta cultural a Borriana per a arribar a totes les edats”, ha destacat Granel, i de la qual espera una “bona acollida per part del públic juvenil”.

Les entrades es poden adquirir en el web <entradesborriana.com> al preu de 5 euros en plateja i 4 euros en l’amfiteatre, amb descomptes per a joves. També es poden comprar de manera presencial en Buraudio (l'Escorredor, 58), dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h, i en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.