Café Quijano en Burriana febero 2023
Café Quijano en el Teatre Payà de Borriana
  • - Les últimes localitats es poden adquirir en la web <www.giglon.com> i també en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle


El directe de Café Quijano arriba al Teatre Payà de Borriana amb Manhattan Tour 2023 la gira de presentació del seu últim disc, aquest dissabte 18 de febrer a les 21 hores, una aposta musical dins de la programació de les festes patronals de Sant Blai.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que “és una gran oportunitat tindre aquesta proposta musical prop de casa i, sobretot, una gran ocasió de poder gaudir-la al nostre teatre”.

Café Quijano continuen tenint un alt reconeixement global per part de la indústria musical i una lleialtat indestructible per part del gran públic. Ara presenten el seu nou disc, Manhattan actualment de gira per tot el país, que el mes de març passat va arribar al número 1 en vendes físiques pocs dies després de l’aparició en les botigues.

Es tracta d'un disc amb un so, unes composicions i unes lletres que són inequívocament Quijano. Per a gravar-lo, el grup ha tornat a Los Angeles, on van gravar l'icònic La Taverna de Buda, ara fa vint anys, per a poder comptar amb els mateixos músics amb què van treballar en aquella ocasió.

La Jamaicana”, “Ven a ver amanecer”, “Manhattan” o “Ayer se fue” són els nous hits d'uns Café Quijano actius i llestos per a celebrar el seu estatus de clàssics de la nostra música.

El primer single que ha eixit d'aquest àlbum és “La Jamaicana”, una història d'amor, o no, contada amb el llenguatge peculiar que caracteritza totes les composicions del grup.

Trajectòria

Manolo, Óscar i Raúl Quijano es van fer coneguts internacionalment en els inicis del nou mil·lenni amb “Lola”, i van aconseguir l'any 2000 ser el primer grup espanyol nominat a un Grammy americà.

Han estat nominats repetidament tant al premi Grammy com al Latin Grammy i han compartit escenari o col·laborat amb artistes de la talla de Santana, Black Eye Peas, Herbie Hancock, Mandó, Joaquín Sabina, Armando Manzanero i Celine Dion, entre d’altres.

L'any 2012 van començar l'enregistrament de la trilogia Orígenes: el bolero que es componia de trenta-dos boleros originals repartits en tres àlbums. Amb el segon dels quals es van convertir en el grup amb més nominacions al Latin Grammy del món, incloses les categories més importants.

En aquesta nova gira, a més dels nous temes, el grup farà un repàs de tots els seus èxits, així com dels boleros originals. Un espectacle únic, en el qual la qualitat musical destaca per damunt de tot.

Ara podrem vore'ls al Teatre Payà aquest dissabte 18 de febrer a les 21h, en un espectacle que ja quasi ha penjat el cartell d'entrades exhaurides. Les últimes localitats es poden adquirir en la web <www.giglon.com> i també en la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.