Concierto  para Halloween 2022 dentro del ciclo el CUC infantil
Concierto de Dani Miquel para finalizar el Cuc infantil
  • - La actuació tindrà lloc el dilluns 31 d'octubre a la plaça de Mercè a les 18 hores i serà gratuïta


La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana ha programat per al dilluns dia 31 d'octubre el concert de Dani Miquel De por que, coincidint amb la celebració de Halloween, culminarà el cicle El Cuc Música Infantil. L'actuació tindrà lloc a la plaça de la Mercè a les 18h i serà gratuïta.

L'espectacle De por és una recopilació de cançons de por dirigides a xiquets, però també als adults que no tenen por de cantar, ballar, riure i saltar. Dani Miquel ja és tot un fenomen musical a la Comunitat Valenciana. “Cantacançons” o “alquimista musical” serveixen per a definir l'esperit d'aquest inquiet músic a qui la formació de conservatori se li quedava menuda.

Amb la voluntat d’investigar i les ganes d'oferir una proposta diferent que arribe tant a grans com menuts, Dani Miquel ha fet una important tasca de recuperació de cançons infantils tradicionals valencianes que han connectat amb la sensibilitat dels xiquets i els pares d'avui.

Amb aquesta actuació es tanca el cicle El Cuc Música Infantil que amb les actuacions de Ramonets, Trobadorets, Dàmaris Gelabert i ara Dani Miquel ha omplit de música i ball la ciutat i ha tingut una excel·lent acollida.