- El pròxim cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre la companyia Rodolant desplegarà la màgia del seu espectacle d'acrobàcies amb més de 30 artistes a l'escenari del Teatre Payà

- Les entrades es poden aconseguir en <entradesborriana.com>, i també en Buraudio al carrer l’Escorredor 58, dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h

- Igualment, hi haurà entrades a la venda una hora abans de l'espectacle


Els pròxims dies 1 i 2 d'octubre la companyia Rodolant desplegarà la màgia del seu espectacle d'acrobàcies amb més de 30 artistes a l'escenari amb l’espectacle Les dos Roses de Zafíria. Un treball únic a la província de Castelló en què es combina les acrobàcies, el teatre i la música.

Un espectacle totalment original que conta una història en un món de fantasia en què una jove tindrà com a missió salvar al poble de Zafíria i les seues dos roses ancestrals. La imatge dels 30 artistes sobre l'escenari, i amb les cintes i les acrobàcies com a protagonistes, seran els eixos principals d'una història preparada per al públic de Borriana. Una lluita entre el bé i el mal que no deixarà indiferent a ningú.

A una setmana per a l'obertura de portes al Teatre Payà, la companyia prepara l'espectacle per a rebre a més de 600 persones entre els dos dies de funció, el dissabte 1 d'octubre es podrà gaudir a les 19 hores, i el diumenge 2 d'octubre a les 18h.

Rodolant és una escola d'acrobàcies fundada en 2018 a Castelló, i en 2019 va presentar el seu primer espectacle, Les dos Roses de Zafíria, amb una gran acollida per part del públic en les funcions representades fins avui.

L'última representació es va realitzar al febrer passat a l'Auditori i palau de congressos de Castelló, amb un ple absolut, i d'ací la importància de poder realitzar dos funcions al Teatre Payà de Borriana. La companyia estrenarà l'any que ve 2023 el seu nou espectacle titulat Entrellaçades amb el qual espera tornar a captivar a un públic entregat fins avui.

Les entrades es poden aconseguir en <entradesborriana.com>, i també en Buraudio, al carrer l’Escorredor 58, dimarts de 10h a 13h i dimecres i dijous de 17h a 19h. Igualment, es podran adquirir en la finestreta del teatre una hora abans de cada funció.