- Acrobàcies música i teatre per als pròxim cap de setmana, 1 i 2 d'octubre, al Teatre Payà

- A la venda en <entradesborriana.com> i també en Buraudio, carrer l’Escorredor 58, avui dimecres i demà dijous de 17h a 19h


L'alcaldessa de Borriana, Maria José Safont, i el regidor de Cultura, Vicent Granel, han rebut la companyia Rodolant per la pròxima representació del seu espectacle Les dos Roses de Zafíria, que es podrà gaudir els pròxims dies 1 i 2 d'octubre al Teatre Payà.

Un espectacle totalment original que conta una història en un món de fantasia en què una jove tindrà com a missió salvar el poble de Zafíria i les seues dos roses ancestrals. La imatge dels 30 artistes sobre l'escenari, i amb les cintes i les acrobàcies com a protagonistes, seran els eixos principals d'una història preparada per al públic de Borriana. Una lluita entre el bé i el mal que no deixarà indiferent a ningú.

En aquest sentit, la primera edil ha animat a acudir al Teatre Payà per a poder “gaudir de les millors acrobàcies, música i teatre”. Així mateix, l'edil de Cultura ha afegit que es tracta d'un espectacle “amb una posada en escena que no deixarà a ningú indiferent”.

A pocs dies per a l'obertura de portes en el Teatre Payà, la companyia prepara l'espectacle per a rebre més de 600 persones entre els dos dies de funció, el dissabte 1 d'octubre a les 19 hores i el diumenge 2 d'octubre a les 18h.

Les últimes entrades es poden aconseguir en <entradesborriana.com>, i també en Buraudio, al carrer l’Escorredor 58, avui dimecres i demà dijous de 17h a 19h. Igualment, es podran adquirir en la taquilla del teatre una hora abans de cada funció.

 

Companyia Rodolant

Rodolant és una escola d'acrobàcies fundada en 2018 a Castelló, i en 2019 va presentar el seu primer espectacle, Les dos Roses de Zafíria, amb una gran acollida per part del públic en les funcions representades fins ara.

L'última representació es va realitzar el febrer passat a l'Auditori i Palau de congressos de Castelló, amb un ple absolut, d'ací la importància de poder realitzar dos funcions al Teatre Payà de Borriana.