- La banda celebra aquestes setmanes la festivitat de Santa Cecília amb l’entrada de nous músics, concerts i menjades de germanor


L’Agrupació Filharmònica Borrianenca ha celebrat l'acte de l'entrada de nous músics a les diferents seccions musicals de l'entitat musical, a les que s’han incorporat dotze joves nous que van viure de primera mà l'entrada a la banda o a l'orquestra amb una cercavila amb motiu de la celebració de la festivitat de Sant Cecília.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha acompanyat l'agrupació en l'acte de la recollida dels nous músics, en què han estat representats tots els instruments, amb percussionistes, vent metall, vent fusta i corda.

Els nous músics són Tania Campos Galindo, Natàlia Pomares Monsonís, Guillermo Muñoz Herrera, Francisco Javier Muñoz Ferrer, Àxel Rossi Barreda, Nerea Alonso Orihuela, Elsa Asensio Vistós, Rosa Oliver Serra, Carmen Cortés Serra, Marc Arnau Parra, Rubén Sánchez Monserrat i Irene Maria Tudorache.

Després d’arreplegar els nous músics, a la nit, l'agrupació va celebrar el tradicional ball de disfresses i, al dia següent, van gaudir del dia de les paelles per a tancar el cap de setmana dedicat a la patrona dels músics, Santa Cecília.

L'agrupació musical està dirigida per Norma Comes, tant pel que fa a la Banda Simfònica com a la Banda Jove, i, per una altra part, Victor Yusà dirigeix l'Orquestra Simfònica i Pedro Gilabert l'Orquestra Jove. Unes formacions que superen de llarg el centenar de músics, i que durant les pròximes setmanes continuarà amb els actes de celebració de Santa Cecília a Borriana.

Així, les pròximes cites seran el 15 i 16 d'octubre, en què se celebrarà la cercavila i el trasllat de la imatge de Santa Cecília, el concert en el seu honor i, posteriorment, un sopar i un dinar de germanor entre tots els músics de l'agrupació.