“Dot” és l’espectacle guardonat que el Teatre Payà acollirà el proper 28 de desembre al Teatre Payà

 

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana ha programat per al pròxim dimecres dia 28 de desembre a les 18 h al Teatre Payà, l'espectacle Dot de la companyia valenciana Maduixa Teatre dins de la programació nadalenca per al públic familiar.

Aquest espectacle ha aconseguit fer-se amb el Premi Max de les Arts Escèniques al millor espectacle infantil de 2015. Els Premis Max són el màxim reconeixement que s'entrega anualment a les millors obres escèniques en tot l'estat espanyol. D’aquesta manera, Borriana acollirà l’actuació del millor teatre infantil per als més menuts de la ciutat. 

Dot és un espectacle familiar i infantil, especialment recomanat per als xiquets i xiquetes de 4 a 7 anys pel seu contingut visual i bellesa estètica. El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha animat a “descobrir un espectacle únic i molt visual que arriba a Borriana per als xiquets i xiquetes de la nostra ciutat” i “una ocasió per disfrutar amb la família del teatre infantil”.

Dot és un sorprenent espectacle en el qual dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible. Prenent com a punt de partida l'estimulant treball de l'artista nord-americà Sol LeWitt, transformaran una gegant paret blanca en un espai ple de color. En Dot Laia s'ocupa d'esborrar qualsevol taca que aparega en la seua gran paret blanca. Quan Dot arriba, ella no s'imagina tot el que pot succeir. Amb una poc de màgia i molta imaginació, Dot i Laia emprendran un viatge a través de la música i el color. Només han d'unir els punts perquè comence la màgia.

L’espectacle es realitzarà el proper dimecres 28 de desembre a les 18 hores la Teatre Payà. El preu de les entrades serà de 5 € en platea i de 4 € per a les butaques d'amfiteatre, i els tiquets es podran aconseguir de dilluns a divendres en horari de 9 a 13 hores i dimarts i dijous de 18 a 20 hores en Buraudio (carrer Escorredor, 58) i en les taquilles del Teatre Payà una hora abans del co