Santiago Doménech en la categoria d'adults i el Centre Infantil El Borreguet en infantil, reben la visita dels edils que els fan lliurament del premi valorat en 100 de material escolar o de papereria

 

Els regidors de Cultura, Vicent Granel, i de Turisme, Santiago Zorío, han visitat personalment el domicili del guanyador del Concurs de Betlems d'aquest any, Santiago Doménech, i el centre infantil El Borreguet, per comunicar-los en primera persona que han estat els guanyadors d'aquesta edició. Així, Granel ha fet lliurament a les treballadores del Centre Infantil El Borreguet del diploma acreditatiu que els converteix en les guanyadores de la categoria infantil. Tal com explicava una de les treballadores “el premi és de molta gent, ja que hem involucrat als xiquets i xiquetes, a les treballadores del centre i fins i tot als pares i mares”, i ha volgut agrair “un premi que no esperàvem i que si podem canviar per material per al mateix centre, serà molt benvingut”.

A continuació, tots dos edils s'han desplaçat fins al domicili de Santiago Doménech per també fer-li lliurament del diploma que el distingeix com  guanyador en la categoria d'adults. Al costat del mateix Belén, que compta amb fins a quatre altures diferents i desenes de figures mòbils, el guanyador ha expressat la seva “satisfacció per rebre el reconeixement, ja que també en aquest cas acaba implicada gairebé tota la família en la confecció del Betlem, que espere poder seguir fent créixer en properes edicions”.

Tal com ha assenyalat el regidor de Turisme, Santiago Zorío, “és molt agradable premiar el dur treball que comprovem que realitzen els participants en cadascun dels Betlems que es munten als domicilis o als centres educatius. Són la mostra perfecta de la capacitat artística dels nostres veïns i i veïnes i d'una continuació amb la tradició que segueix molt present a la nostra ciutat”.