• Divendres que ve 1 de juliol a les 23h
  • Una volta han decaigut les mesures sanitàries, l'accés serà lliure i no caldrà reservar prèviament entrades com en les edicions anteriors

 

 La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana ha programat, un any més, el cicle de teatre d'estiu “A la Fresqueta” que se celebra a la Torre de la Mar del Grau de Borriana, i que s’inaugurarà divendres que ve 1 de juliol a les 23h amb l'espectacle Karpaty de la companyia de Betxí la Troupe Malabó.

Un espectacle multidisciplinari on es combinen diverses tècniques de circ, música en directe i el clown, la base de la companyia. «Karparty» trasllada a l'any 2000, als afores de la ciutat de Minsk a Bielorússia, a cavall entre Europa i Rússia. Allí viu els seus millors anys Karpaty Cirqué, un vell, tradicional i prestigiós circ de l'escola russa amb un marcat caràcter filosòfic.

De sobte, en 2010 esclata tot, les guerres, les epidèmies, la fam, la falta d'amor, les traïcions i ambicions, i deixen el circ en la més absoluta decadència. Els supervivents del vell circ emprenen un llarg viatge, a la recerca d'un lloc, d'un món més amable, on puguen realitzar el seu únic somni, tornar a mostrar el seu art davant el públic, repartir Amor.

Una volta han decaigut les mesures sanitàries, l'accés serà lliure i no caldrà reservar prèviament entrades com en les edicions anteriors. El cicle de teatre “A la fresqueta” continuarà el divendres dia 8 de juliol a les 23h amb Maria Juan i Carol Tomàs.