Ayuntamiento de Burriana y la Asociación Española de coleccionistas de Playmobil 'Aesclick' entregan al CEE Hortolans juegos de Playmobil
  • L’Ajuntament de Borriana en col·laboració amb l'Associació Espanyola de col·leccionistes de Playmobil 'Aesclick' ha donat al centre educatiu 26 caixes amb jocs diversos de Playmobil


L'Ajuntament de Borriana en col·laboració amb l'Associació Espanyola de col·leccionistes de Playmobil 'Aesclick' han lliurat al Centre d'Educació Especial (CEE) Hortolans un assortiment de jocs de Playmobil perquè els Reis d’Orient els repartisquen entre l’alumnat del centre.

Els regidors d'Educació, J. Ramon Monferrer, i de Cultura, Vicent Granel, que han estat presents en l'acte de lliurament de les 26 caixes d'aquests populars joguets, han agraït als membres borrianencs de l'associació que han efectuat la donació, Pablo Granell i Carlos Simó, que hagen decidit repetir novament enguany “aquest gest de solidaritat que ja van tindre l'any passat amb Creu Roja”.

Granell i Simó han participat i organitzat l'exposició Playmobil Universal, que es pot visitar durant les festes nadalenques en el CMC la Mercè. La mostra, composta per 50.000 peces i 9 diorames, es pot visitar fins al 5 de gener, cada vesprades de 17h a 20h.