Concert de Nadal 2021 de la Coral Borrianenca
  • La formació coral dirigida per Jordi Ràfols presentarà un repertori de diferents visions del Nadal a partir dels 19h al CMC la Mercè


La Coral Borrianenca oferirà diumenge que ve, dia 26 de desembre, a les 19 hores al CMC la Mercè, el tradicional Concert de Nadal, que des de ja fa 38 anys amenitza el segon dia de Nadal.

En aquesta ocasió la veterana formació coral, dirigida per Jordi Ràfols Duch, ha preparat un programa titulat Les llums de Nadal, que presenta les diferents maneres d'entendre el Nadal des de la mirada d'una variada selecció d'obres i autors.

El repertori musical, tot i que se centrarà en els motius tradicionals, també cantarà als fenòmens naturals d’aquesta època de l’any que han sigut font de tradicions, històries i costums en diferents cultures. D’aquesta manera, la coral farà una repassada per aquesta amanida de cultures que la humanitat ha creat amb la barreja de tradicions, religions, històries i costums d’arreu del món.

En aquesta ocasió actuaran com a solistes Fuen Escribà i María José Serrano, sopranos; Eliza Mags, contralt, i Juanfran Lluch, tenor. L'entrada serà gratuïta i lliure fins a completar l'aforament i l'actuació estarà adaptada a la normativa sanitària vigent en el moment de la celebració.