Concierto en la Torre del Mar de la Agrupació Filharmònica Borrianenca
  • La Torre de la Mar serà l'escenari del concert, el pròxim diumenge, 25 de juliol, a les 20h

  • Les entrades gratuïtes es poden aconseguir en www.entradesborriana.com

La Banda Simfònica de l’Agrupació Filharmònica Borrianenca oferirà diumenge que ve 25 de juliol a les 20 hores El Concert d’un Poble, amb el qual la música de pasdoble serà la protagonista de la vesprada de l'últim diumenge del mes de juliol.

La Torre de la Mar, al costat del paratge del Clot de la Mare de Déu, serà l'escenari on es tancarà la programació cultural que s'ha celebrat durant tot el mes de juliol.

El concert serà un recorregut a través del pasdoble en tots els seus vessants i esdevindrà un viatge a través de la música tant pel territori valencià, com per tot l'Estat, i fins i tot traspassant fronteres.

El concert farà un repàs cronològic de diferents peces per a donar a conéixer les diferències i l'evolució d'un estil musical tan conegut com el pasdoble. Així, Puenteareas, La Concha flamenca o La Primitiva, seran alguns dels títols que sonaran sota la direcció de Norma Comes Vidal.

La reserva de les entrades, que són gratuïtes, es farà a través de www.entradadirecta.com/product/concert-destiu-de-lagrupacio-filharmonica-borrianenca i comptarà amb el protocol de seguretat sanitària pertinent, amb cadires a metre i mig i control d'accés.

D'aquesta manera, l'agrupació musical continua amb la seua activitat d'assajos i concerts que malgrat la situació sanitària no s'ha detingut i, alhora, prossegueix amb la formació dels músics de la localitat.