Emac 2021

- L'organització anuncia avui els horaris i la programació completa per al pròxim cap de setmana, de l'11 al 13 de juny

- El CMC la Mercè i el Teatre Payà seran el centre de totes les activitats de l'esdeveniment cultural multidisciplinari


A pocs dies per a la celebració de la sisena edició de l'emac. que tindrà el seu cartell més coral i divers, l'organització ha anunciat aquest matí els horaris de les diferents activitats, concerts i sessions de dj’s que es podran trobar a Borriana.

Com ja es va revelar fa alguns mesos, després d'ajornar la celebració al juny, l'emac.2021 tindrà lloc el cap de setmana de l'11 al 13 de juny i comptarà amb el CMC la Mercè i el Teatre Payà com a centres de totes les activitats d'aquest esdeveniment cultural multidisciplinari que conjumina les millors propostes de música avançada amb l'art jove i contemporani.

Els concerts es concentraran durant les jornades de divendres, dissabte i diumenge, a l'Escenari emac. (Jardí arqueològic), divendres i dissabte a l'Escenari Amfiteatre (a l'interior del claustre), i quedarà per al Teatre Payà, de manera extraordinària, les actuacions de tancament de l'emac.2021 el diumenge 13 amb les actuacions de Rigoberta Bandini i Maria Jaume.

A més, tornaran les vermut sessions que tan bon acolliment han tingut en anteriors edicions, amb una bona col·lecció de dj’s que aportaran la millor música, en aquesta ocasió emmarcats dins de l'emac.bar.

L'edil de Cultura, Vicent Granel, i el director de la mostra cultural, Vicent Tormo, han assegurat que amb totes les mesures sanitàries “celebrarem una edició que ha tingut molt bona resposta des del seu anunci, i que esperem que la gent gaudisca de tot un cap de setmana cultural, oblidant per moments la situació que vivim”. En l'apartat musical han destacat la programació, “per la qualitat dels grups amb què comptaran els diferents escenaris de l'emac”.

Tres jornades musicals

En la seua jornada inaugural emac.2021 comptarà con els concerts de Califat ¾ i Aina Palmer, a l'Amfiteatre, i amb les actuacions en l'escenari emac. de Donallop i Laura Esparza i Carlos Esteban.

La jornada del dissabte arrancarà amb les guitarres al jardí arqueològic de la mà de Menta i Setmana Santa. Mentre que a l'Amfiteatre es comptarà amb VVV, Soledad Vélez i TMATNB. Diumenge al matí al jardí es realitzaran els directes de Tatiana Javaloyes i Capricorn Un.

Els concerts del jardí així com la programació de l'emac.bar, serà de lliure accés fins a completar-ne l’aforament. Tots els recintes tindran control d'aforament, tal com marca la normativa sanitària.

Els concerts de l'Amfiteatre i el Payà són amb reserva d'entrada i l'accés es farà per ordre d'arribada, recordem que per a aquests concerts les entrades es van esgotar fa diverses setmanes

emac.art

A més de la part musical, emac.2021 contindrà la part plàstica, comptant amb 15 propostes de joves artistes locals i d'altres ciutats del territori valencià. Joventut i avantguarda també presents en l'emac.art 2021 amb la presència de les locals: Ino Grau, Dos Zarzillas, Paula García Ibáñez, Ro Art i Pepe Azpiarte.

És de destacar la incorporació d'un dels col·lectius artístics més interessants sorgits a la comarca, Cúmul que portaran una mostra completa de les seues propostes. També es comptarà des de Castelló amb Boavista Taller, la fotografia analògica estarà en la Mercè de la mà de Carlos Baselga, vell conegut en l'emac.art.

El collage estarà representat per Juliadelajungla, que al costat d'Andrea Vega, Jordi Ros, Pamimiyo, Artichoke, Lydia Plaza, Carmen Gimeno i Claudia Pastomas, debutaran en la cita plàstica de l'emac.art amb unes propostes que segur que no deixaran indiferent el públic assistent.