Caravaca y Grison en el Teatro Payà de Burriana
  • El còmic murcià i el músic de La Resistencia oferiran el seu espectacle diumenge 9 de maig a les 19h


L'espectacle de Jaime Caravaca i Grison Beatbox, procedents del programa de televisió La Resistencia, arriba al Teatre Payà de Borriana diumenge que ve, 9 de maig, a les 19 hores.

El duo còmic torna a la càrrega per a oferir un únic i irrepetible xou que mescla comèdia i beatboxing en un ambient participatiu amb el públic i animat amb molta improvisació.

El xou mescla els monòlegs d’stand up commedy de Caravaca amb els sons vocals de Grison, una combinació a parts iguals amb l'estil que els caracteritza. Així, en aquest irreverent espectacle oferiran escenes conjuntes de doblatge en directe, amb els millors monòlegs d'actualitat de Jaime Caravaca, i les cançons impossibles de Grison amb la seua beatbox i el seu inseparable loopstation.

Jaime Caravaca és un còmic murcià que participa actualment en programes televisius com Ilustres Ignorantes, Locomundo i La Resistencia. Per part seua, Grison Beatbox és el campió mundial de Boss Loopstation Contest, un art que consisteix a crear cançons i imitar-ne la instrumentació completa amb l'única ajuda de la veu i un aparell loopstation. A través dels dos és capaç de mesclar humor i mímica amb versions de cançons mítiques .

L'espectacle estarà adaptat a la normativa sanitària vigent i les localitats es poden adquirir al preu de 5 euros en platea i 4 euros en l’amfiteatre (amb els descomptes habituals per a jubilats i pensionistes, usuaris del carnet jove i famílies nombroses i monoparentals). La venda anticipada d'entrades serà el dimecres i dijous de 17h a 19h en Buraudio (carrer l’Escorredor, 58) i en les taquilles del teatre una hora abans de la funció.