Micro relatos FISAT

- Amb motiu del Dia del Llibre, s'ha organitzat aquest projecte en què mostren “les seues reflexions sobre el món que els envolta i una primera aproximació a la creació literària”

 

El CMC la Mercè acull una exposició de microrelats creats pels xiquets i les xiquetes que han participat en els programes socials que organitzen l'Ajuntament de Borriana i la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás (Fisat).

Emmarcat en les celebracions del Dia del Llibre, el centre cultural acull aquesta mostra de relats realitzats pels 19 menors que han participat en les plataformes socials de Borriana.

Segons els organitzadors de Fisat, els relats “són el resultat del treball realitzat durant el mes d'abril, de les seues reflexions sobre el món que els envolta i una primera aproximació a la creació literària”.

L'exposició, que ha sigut muntada pels mateixos autors de les històries, estarà oberta al públic durant les pròximes setmanes, en la primera planta de l'edifici cultural.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha agraït “el treball realitzat tant per la fundació com pels xiquets, xiquetes i joves participants”, al mateix temps que ha destacat “la importància de plasmar aquest projecte creatiu a través d'una exposició al costat de la Biblioteca Municipal perquè les seues reflexions artístiques a través del paper i la ploma es puguen compartir amb els veïns i veïnes de Borriana”.