Després d'una jornada de dissabte amb la música de les brass bands com a protagonista i un ampli ventall d'oferta gastronòmica de la mà del French Market, la zona Food Truck i un taller de cuina, les activitats infantils se sumen al Festival Maig Di Gras de Borriana en la jornada de clausura del diumenge 8 de maig.

 

A les 12 hores s'obrirà el French Market i s'iniciaran les activitats infantils dutes a terme per l'Agrupament Escolta Borriana, una associació juvenil del municipi.

 

També a les 12 hores començarà en la Terrassa Payá un taller de cuina dirigit per Luis Soldevila i Xabi Maeztu, cuiners de Katakrak (Pamplona), que cuinaran Jambalaya, un plat típic de Nova Orleans.

 

A les 13 hores arrancarà l'últim de les cercaviles d'aquest festival amb l'actuació de Broken Brothers Brass Band, que donarà pas a les sessions dels djs Mash Masters, Voro Punxadiscos i Second Line Djs, que tindran lloc en la Terrassa Payá.

 

Les actuacions d'aquests djs amenitzaran la vesprada fins a les 18'30 hores, quan actuarà la banda local Goril·la Lounge Music Band, que repassarà temes de funk i groove.

 

Els ritmes jamaicans del directe del grup castellonenc Bandits a les 20 hores tancarà la primera edició del festival Maig Di Grass de Borriana, que ha reunit aquest cap de setmana als artistes i bandes de música negra més destacats del panorama nacional.