Després de la jornada inaugural del Festival Maig Di Gras de Borriana, que ha arrancat amb l'obertura del French Market, la zona de Food Trucks, la Fira del Disc de Vinil i l'actuació musical de Sr. Llobató, en la jornada del dissabte la música de les Brass Bands arriba al festival i se sumisca a l'àmplia oferta gastronòmica i cultural.

 

 

 

A les 12 hores obrirà l'espai dedicat a la gastronomia i a les 12.30 hores s'iniciarà la programació musical. DJ Splendini actuarà a la Terrassa Payà, mentre que la 40 Funk Brass Band oferirà la primera cercavila del festival Maig di Gras pel centre de Borriana.

 

 

 

A les 14 hores, la música tornarà a la Terrassa Payà amb l'actuació dels DJ Jamaican Memories & Krakatoa Records DJ, una sessió que combinarà reggae, ska i rocksteady. A les 16 hores el bluesman de l'Alcora, Meter Mano Rara, oferirà un concert que acompanyarà amb un taller de guitarres artesanals per als més menuts.

 

 

 

A la vesprada, de nou la brass band de Pamplona The Broken Brothers amenitzarà els carrers amb ritmes del funk, el hip-hop i el jazz a les 18 hores.

 

 

 

A les 19 hores tindrà lloc un taller de cuina de Nova Orleans a càrrec dels cuiners Luis Soldevila i Xabi Maeztu, de Katakrak, on els participants podran preparar i degustar gumbo, un dels plats més icònics d'aquesta cuina.

 

 

 

Després d'aquest taller, la 40 Funk Brass Band i la Broken Brothers Brass Band oferiran dues actuacions en format estàtic a la Terrassa Payà, que constituiran l'últim concert d'aquesta jornada de dissabte. A les 23.30 hores actuarà Calmoso & The Black Fang, una banda amb un llarg recorregut per l'escena musical valenciana que fusiona el jazz i el funk amb el hip-hop.

 

 

 

La festa continuarà al local Naraniga de la mà de DJ Revjohnowell, un amant dels vinils i de la cultura de Nova Orleans vingut des de Pamplona.