Divendres que ve 29 d'abril, Dia Internacional de la Dansa, arriba al Teatre Payá de Borriana l'espectacle “Re_members”, la nova producció de la prestigiosa Companyia de dansa Gerard Collins, que tindrà lloc a les 22'30 hores.

 

Amb aquest espectacle aquesta companyia valenciana, que ha rebut el Premi Teatres de la Generalitat, compleix el seu 15 aniversari amb coreografies de Mamen García, Carmela García i Salvador Rocher. Per açò, a més dels ballarins habituals, en aquesta producció participen alguns dels antics membres de la companyia que treballen actualment amb altres companyies de prestigi.

 

La Regidoria de Cultura ha programat aquesta representació, l'entrada de la qual té un cost de 5 €, per a commemorar del Dia Internacional de la Dansa amb el propòsit d'atraure l'atenció del gran públic cap a aquest art.

 

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que “animem a tots els ciutadans a participar de la commemoració del Dia Internacional de la Dansa i a gaudir d'aquest espectacle que tindrà lloc divendres que ve i que acostarà a l'escenari del nostre Teatre Payá una bona mostra de la qualitat de la dansa valenciana actual”.