Amb motiu de la recent celebració de la Fira de les Lletres, l'Ajuntament de Borriana lliurarà un lot de llibres d'edicions municipals als diferents centres educatius amb l'objectiu d'ampliar els fons de biblioteca amb aquestes obres sobre la història, el patrimoni i la cultura del municipi.

 

Les obres corresponen als títols Iconografia Devocional de Borriana dels autors Joan Manuel Verdegal Cerezo i Gloria Olivares Muñoz, La desembocadura  del Riu Millars, del Termet als Goles,  de Julio Garcia Robles, Rafel Martí Viciana (estudi bibliogràfic), obra de Joan Rodríguez Condesa, i el llibre Borriana és la seua història.

 

 Aquesta iniciativa de la Regidoria de Cultura consisteix en la donació d'aquest lot de 4 llibres, que en breu formarà part de les biblioteques del Col·legi Salesianos, Vila Fátima, La nostra Sra. de la Consolació, Penyagolosa, Roca i Alcaide, José Iturbi, Vilallonga, Novenes de Calatrava, Cardenal Tarancón, l´ lles Columbretes, IES Jaume I, IES Llombai i CEE Pla d'Hortolans.

 

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha assenyalat que “considerem que les pàgines d'aquests llibres recopilen informació valuosa sobre el passat i el present de Borriana i els seus personatges destacats. Per tant, han d'ocupar un espai en les biblioteques dels centres educatius perquè aquests coneixements que formen part del nostre patrimoni col·lectiu passen de generació en generació”.

 

Per la seua banda, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha destacat que “aquests títols arrepleguen part de la nostra història i del nostre patrimoni cultural i paisatgístic. Amb aquesta donació als col·legis contribuïm a ampliar el fons de les biblioteques i obrim noves possibilitats de lectura per als alumnes”.